Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Foto och öl ;) 23/7-2016

23.07.2016 08:33

 

 Godmorgon Världen!

 

Så gott jag fick sova inatt. Behövdes efter nästan 2 vakna dygn. Resorna nonstop till Tyskland tar ut sin rätt, fast det var skönt att åka själv för en gångs skull. Värsting till bil gjorde jag bara kunde mysa bakom ratten haha, trycka på gasen när jag kände för det, men nu kör jag inte fort längre, men igår var jag helt enkelt tvungen att göra det. fartvidundret svarade så härligt, och mätaren kom upp i, hmm ;) Var bara nån mil, ensam på motorvägen ;) 

Vädret var underbart, överfarten var nästan magisk med ett vatten som nästan låg helt stilla, inte ofta man ser det. Och snart är det dags igen ;)

Var hos syter yster i går och grillade. Mån äldsta dotter och barnbarn är här på besök från Norge, alltid härligt att träffa dom. Och min äldsta fyllde år igår. Kommer ihåg när hon ringde mig för några år sen och sa, mamma jag vill inte fylla år den här dagen mer. Det var den dagen galningen i Norge mejade ner så många människor på Utöya. 

Men det går inte att tänka så, livet går vidare, dagarna går, veckor och månader försvinner fort. Klockan tickar oavbrutet vare sig man vill eller inte, det är så livet är.

 
 

Dagen igår med vatten både här och där, gör att jag tänker, jag bor verkligen på fel plats. Vatten, sjö eller hav spelar ingen roll, men det är viktigt för mig. Då känner jag att jag lever. 

Känslomässigt är jag ett vrak, jag sitter fast i nåt jag har lite svårt att ta mig ut ifrån. Men nåt hände igår när jag susade fram på vägen. Jag är inte ledsen, så som jag brukar, jag är inte arg, så som jag brukar, kanske jag har resignerat iför faktum. Vet helt enkelt inte, men det får tiden utvisa om det är permanent eller inte.

I eftermiddag ska jag in i en fotostudio. Fick förfrågan förra veckan om jag ville bli fotad. Det är med tanke på att jag nästan är utan hår på huvudet ;) Fast idag åker allt av, med rakhyvel av han som ska fota. Han litar jag på, han har t o m fått raka mig med en gammaldags hyvel på musa när vi hade sk intimrakning haha ;)

Men idag ska jag fotas naken, det är jag sådär inför, och fotona ska användas i en utställning, jisses säger jag bara ;)

Sent igårkväll ringde tlf, jag hade nästan somnat, men när jag såg vem det var, svarade jag. Oj vad jag fick skratta, han är inte riktig den mannen haha. Skrattar ofta av hans inlägg på FB, helgalna. Han gjorde mig glad, jag kände mig utvald att han ringde just mig. 

Han sökte upp mig för några månader sen på FB, han kände igen mig från förr, på den tiden jag jobbade på systemet i Skäggetorp. Och vi hade tydligen hängt med samma gäng då. Men jag är helt blank när det gäller han, kanske för att jag fortfarande sörjde, hade en inneboende, en väldigt ung kk, som han också känner haha. Vi har pratat en hel del på tlf, om att vi måste träffas. Men han har haft en kvinna, som vi också har diskuterat. Hon har lidit av svartsjuka, en svartsjuka som till slut slutade med att han gick, igår, därför ringde han mig. Har sagt många ggr att det inte kommer att funka., Han är väldigt aktiv på FB med sina roliga inlägg, och får många kommentarer av andra kvinnor som svärmar för han ;) Och det har inte fallit väl ut, därav brytnaden igår. Han tyckte det var synd det blev så, men det har bara eskalerat, så det funka inte längre. Och ikväll ska vi, om det funkar, ut och träffas och ta en öl ;) Gläder mig mycket ;)

 

Svartsjuka är ett ondo, lika mycket som bitterhet. Har varit förskonad från det i nästan hela mitt liv. Men när dom kom, kom dom våldsamt. Som ett kraftigt knytnäveslag mitt i trynet. Fy fan säger jag bara. Svartsjukan kom i samband med att jag fick cancern och det tog slut med mitt ex. Han pallade helt enkelt inte med nör jag började med cellgifterna. Jag mådde skit och han levde ett nytt liv, utan mig. Då slog svartsjukan till våldsamt. Eftervart träffade han andra, självklart, men jag hade svårt att acceptera, han skulle ju finnas vid min sida när jag gick igenom min behandling, istället valde han att sticka. Bitterheten kom senare, tog lång tid att bli av med.

 

Men nu är det annat som upptar mina tankar, men det tar jag senare, för idag ska jag njuta, vem vet, kanske på annat sätt också ;)

 

Dags att fånga denna underbara dag.

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage