Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Första dagen i Mars ;)

01.03.2017 06:38

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp till första dagen i Mars månad, ett par minus men ändå en strimma hopp att våren kommer tidigt i år ;) Fast frågan är hur sommaren blir? Nästan ingen vinter, varit mycket regn istället för snö, plusgrader isftället för minus, men det blir som det blir ;)

Längtar så efter värmen, sol och bad. Drömma sig bort i solen, känna den värma min kropp. Känna någons händer som sakta smörjer in mig i olja ;) Jaha där drömde jag mig bort haha ;) Kan vara att jag får uppdateringar från ett par väninnor som just nu är på Jamaica. Den ena gifte sig där förra veckan, sände live, var så vackert med vit sandstrand och det turkosfärgade havet i bakrunden, wow. Och idag/natt las det ut en bild, att dom skulle besöka Hedoism, synden's näste på Jamaica, inte ett dugg avis haha ;) 

 
 

Minnen, intryck från helgen dröjer sig kvar. Så glad att jag inte backade denna gång och kommer inte att göra det igen. Jag vill fortsätta träffas och det vill även han. Vem vet, kanske han joinar mig och min kära väninna i helgen haha, fast det funkar ju sådär eftersom dottern är hemma. Men det går att lösa ;)

Annars ser jag fram emot nästa helg, helhelg i Norrköping på Club Abzint. Massor av goda vänner som kommer från när och fjärran. En väninna har beställt hotellrum åt oss, lör till sön, men funderar på om jag ska beställa från fredag. Hon kommer inte förrän på lördag. 

En väninna verkar ha lite problem med saker och ting, och törs tydligen inte att vara ärlig nog att prata med mig, kan bli lite såm problem framöver, men är det det jag tror, så är det riktigt barnslig uppförelse. Får verkligen inte hoppas att det är det. Flera som reagerat kraftigt. 

 

Nu dags att fånga dagen, kaffe't, morgonrunda med hunden, fixa lite sen stallet för att köra ett par unghästar, kul ;)

 

Så, ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage