Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Torsdag 12/11-15

12.11.2015 13:40

God eftermiddag Världen!

 

Blev en annorlunda torsdag för mig, var då jag skulle åkt till min väninna i Arboga. Av olika orsaker blev det ändrade planer, var ledsen, kände mig sviken, men ändå, har börjat bli van.

Hursomhelst, ringde mina vänner i Stockholm/Solna, planen var ju hela tiden att tillbringa några dagar med dom. Fråga helt enkelt om jag kunde komma en dag tidigare, självklart fick jag till svar, så tacksam över dom vänner jag har runt om i landet <3

Fick besked om att vi skulle träffas på Mall of Scandinavia som hade invigning med pompa och ståt ;) Jisses vilka köer det var vid avtagsfarten mot centret, som tur var ringde min väninna och sa, det är sån kaos därinne, så vi går hem och träffas där (dom är grannar till Friends Arena) var så tacksam att slippa gå i det kaos som var där. 20 000 pers, för en invigning av ytterligare en köpcenter, hmm tur jag inte har shoppingdilla ;)

Väl hemma hos dom blev jag serverad en whisky, Vi babblade, mimrade och hade en nice evening och tidigt i säng då vi skulle parta dagen efter och resten av helgen;)

 

Take Care

Kram LaMirage

 

p.s tar gärna emot både ris och ros i gästboken, och lovar att inte radera den av misstag igen;)