Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Förändringar ;)

31.03.2017 08:35

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp till regn och gråväder, vill ha sol ju ;) Men våren är ju här, så snart så ;)

Alla vet jag gillar FB, har ju så att säga mitt *liv* där. Och ibland så gör vänner tester, sällan jag gör dom, vilket jag gjorde igår. Haha jag ska förändra världen, visuell ålder 29 år, jag vill inte vara 29 år, jag är där jag är i livet, på gott och ont. Visst några kilo lättare hade ju inte skadat, men bara att gilla läget, eller hur? 

Har en väninna som lagt nästan 100 000 kr på att fixa kroppen, galskap enligt mig, men också det upp till var och en, hade självklart inte sagt nej, om jag fått en sådan möjlighet ;) Dum vore jag då..

 
 

Bilden ovan passar väldigt gott in på BC, och även till dels på KIK. Och av någon anledning, hittar alla såna mig. Undrar var någonstans det står att jag söker idioter och fejkar, för dom tycks sannerligen hitta mig haha. Tror gott om alla tills motsatsen är bevisad.

För ett par veckor sen, fick jag kontakt med en snubbe på BC, gick ganska snart över till KIK, vi pratade, sände lite bilder och han var väldigt på med att träffas, då backar jag lite, men fortsatte att skriva, sen blev det tystare, gick en del tid mellan svaren. Hmm kolla då upp bilder som han sänt till mig, visade sig att dom tillhörde en Renzo Aneröd, hemmahörande i Göteborg, författare, filmregisör, gift haha, oj där blev jag blåst, igen ;) Hatar fejkprofiler, ska det vara så svårt att vara ärlig? Visa sitt rätta jag? Eller skäms man för sig själv eller vadå?

 

Hoppet lever kvar, att även jag ska hitta någon som vill och kan dela livet med mig. Men lever gott tills den dagen ;)

 

Nu dags att fånga denna regniga dag, gå rundan med doggen, fixa lite hemma

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage