Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Fölunge född i Norge. Söndag 22/5-16

22.05.2016 07:51

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp och min första tanke var, jag är glad. Lite trött och sliten, men känslan av glädje finns i min hjärna. 

Är så otroligt tacksam för mina vänner, och gårdagen blev ytterligare ett bevis på att mina vänner är och förblir mina roliga, knäppa och härliga.

Blev en heldag vid Svartån, vi metade, slappade, gjorde brasa och middag över spritköket blev det också, inte varje dag man äter entrecote vid vattenbrynet ;) 

Och min kära hund Goliat kunde hänga med, så glad för det. Där kunda han springa lös, plaska lite i vattenkanten, jaga flöten och bara vara som i sina yngre dagar. Man vet aldrig när denna underbara hund ändar sina dagar, han är över 11 år, men peppar peppar, han är pigg och glad. Men att följa med ut igen till Vätterviken är inte längre nåt han kan, om vi inte åker en kväll, då dom inte skjuter från Karlsborg. Så nån kväll kan han hänga med i sommar iaf ;)

 
 

Att gå vidare är inte alltid lätt, jag har fastnat många gånger och skäms inte för det. Vill inte bli fast i nåt som inte är aktuellt, men ibland kommer känslan, varför blev det inte så? Eller så? Den finns lite nu igen, den råa, läckra, brutala dök upp igår igen, jag vill inte. Han krossa mitt hjärta, min dröm, så jag gick vidare och har det bra nu. Varför komma tillbaka? Visa att han kan? Eller vadå? Men nånting drar mig tillbaka om och om igen. Vill jag kanske? Mycket möjligt, men vet det inte är sant, inte genomförbart och det är bara för mig att gå vidare.

 Vilket jag också gjort. Jag har nån i mitt liv, en härlig man, Han skriver varje dag och det gör mig glad. sen att vi inte träffas så ofta, är också helt ok. Han vet vad jag söker och att jag ligger lite lågt med det nu. Han är en härlig, skön och förstående man ;) Längtar tills vi ses igen..

Blir en heldag i stallet idag, ska mocka skit i hagarna, det frestar på när hästarna går ute dygnet runt, så det är ett måste att ta bort skiten ;) Tungt tungt men får ta det lugnt helt enkelt och dit kan jag ta med min älskade hund också ;)

Igår kväll komdet upp bild på en nyfödd fölunge, en fölunge född i Norge av en mamma som jag fött upp, blir alltid glad när hon som äger henne idag lägger upp bilder på avkommor och också på hon som en gång var min. 

Och så fick jag en länk, en länk som gör att jag kan följa Sunshine och hennes nya live från boxen i Norge, blev så glad för det. Och bestämde mig igår, att jag ska åka över och hälsa på, Sunshine är gammal nu, ska inte ha fler fölungar, så jag måste passa på. Nu ska hon få gå hemma tills hon inte orkar mer, fina fina Sunshine Meadows, vi måste ses en gång till i livet <3 <3 <3

 

Nu dags att fånga dagen, dricka upp kaffe't och dra till stallet..

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage