Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Födelsedag ;)

15.03.2017 07:17

 

Godmorgon Världen !

 

Idag vaknar man upp till sin egen födelsedag ;) Haha vet inte om det är nåt att fira när man kommer upp i min ålder, för det är ju ändå bara en siffra ;) Känner mig inte alls så *gammal* som min siffra och det är ju huvudsaken ;)

Var riktigt sliten igår när jag kom hem från Tyskland, blev en lång tur av olika anledningar. 20 timmar i bilen är slitsamt. Men hade roligt hela vägen med min kära väninna, så mycket skratt. Fast denna tur var kantad av poliser, tror aldrig jag sett så många. Var stor kontroll i Köpenhamn, och nästan alla på och avfarter till motorvägen var kantad av tomma bilar, bilar som helt enkelt inte fick fortsätta av div anledningar. Likaså i Sverige var det många civila polisbilar som stoppat längs motorvägen. Men det är bra dom visar sig ibland haha.

 
 

Började göra smörgåstårta igårkväll när jag kom hem, beställning från syster yster då även min systerson fyller idag. Får se hur den ser ut när jag är klar, blir olika utseenden varje gång haha.

 

Solen är framme och nu vet jag att snart är våren här på riktigt, som jag längtar till värmen. Känner kroppen nästan skriker efter att få känna strålarna på kroppen. Kanhända det blir en tur till Teneriffa, vi får kolla vad flygstol did kostar ;)

Nu dags att fånga dagen, fixa lite här och där, för imorgon är jag borta hela dagen, då det blir en tur till Sigtuna och hämta hem en häst, som har gått sönder, trist och hoppas han får komma tillbaka till travbanan nån gång, en V75 häst som har mycket ogjort kvar.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage