Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Födelsedag Tisdag 15/3-16

15.03.2016 05:28

 

Godmorgon Världen!

 

Börjar dagens blogg med att säga Grattis till mig själv, haha ;) På pappret är jag alltså 53 bast, jisses vad tiden går. Men jag känner mig inte så gammal. Och tror inte jag ser gammal ut heller, ja om man nu inte ser mig på morgonkvisten da ;) Och ikväll är vi bjudna på Eat Italiano, då också systersonen fyller 17 idag, ska bli gott, mums ;)

 

Haft en god natts sömn iaf. Känner mig relativt utsövd. 

Dagen igår var bra, trav på Mantorp, 2 hästar ut, i samma lopp, blev en 3:dje plats på den ena, den andra fick dödens och gav helt enkelt fan, bara att starta på ;)

På eftermiddagen skulle vi friröntga 3 av unghästarna, tyvärr så måste 2 av dom opereras och konvalecent tiden för *råttan* blir lång, då hon var riktigt risig i ena kotan, får se vad planerna blir för henne, då det var meningen hon skulle i träning till B.Goop efter att ha gott premielopp, hon kanske inte ens hinner gå det, men vi får jobba på.. Men som jag alltid sagt, unghästar SKA friröntgas så fort dom kommer in från betet, att bli avbruten träning nu, när det ska tränas ner i tider, gör att dom blir efter. Men det är alltid hästägaren som väntar..

 
 

Hade en riktigt nice konversation med den Herren som korsat min väg, som liksom halka in på ett bananskal i mitt liv, vad som händer eller inte händer, står skrivet i stjärnorna, men har det roligt iaf ;) 

Var en väldigt intressant diskution på DS igår, i ett av nätverken jag är med i.

Vad är skillnad mellan en Master och Dominant!

Det som sas var att Dominant kan vem som helst vara, att skriva man var naturligt Dominant var lite trams skrev dom flesta, jag är dominant som person ;) Men att kalla sig själv Master var helt fel. Där var det den ug som liksom gav tillåtelse att Han skulle bli hennes Master, sin vägledare och beskyddare, tog relationen slut, då var man inte Master längre. Tål att tänkas på, då många säger att dom är en Master. Så då är min annons lite fel formulerad, beklagar det. Herre däremot kan man vara, säga sig vara, men också där var det den ug uppgift att se Han som sin Herre ;)

Många intressanta inlägg i nätverken på DS. Finns ju också chatt om man vill prata så. Bilder i konversationer kan man ovckså lägga till. Nåt för BC att ta efter? Eller hade det blivit ända mer fejk då? Finns fejk på alla sk dejtingsidor. Tråkigt men sant.

 

Nu har jag svamlat färdigt för idag ;) Lite annat innan stallet idag ;)

 

Ha en fin tisdag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage