Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Födelsedag Söndag 10/4-16

10.04.2016 07:39

 

Godmorgon Världen!

 

Idag vaknar jag (vi) upp till våran älskade Goliat's födelsedag, 11 år idag, Hipp hipp hurra. Han har varit hos oss sen han var 7 veckor, och han är helt enkelt bara bäst och hoppas vi får några år till med han. Trodde ifjol sommar att hans dagar var räknade, enda gången han faktiskt varit dålig. Han var trött, sliten, inget glad, så jag tog med han en sista tur ut till Vätterviken. Han lekte i vattenbrynet och det verkade som om han där och då började piggna till igen. Han är ju uppvuxen på olika naken beacher i Sverige, Vätterviken mest, men även Mellbystrand och så de sista sommrarna på Öland. Men samtidigt, han gillar inte längre att åka bil, han är skotträdd, så Vätterviken är inget alternativ längre, skjutningen från Karlsborg gör han rädd. Så denna sommar får han hänga med till Öland, men inte till stranden, trist trist trist.

 

På tal om stranden, igår las det ut bilder från Mellbystrand, ett fult Mellbystrand, ett skövlat Mellbystrand, var ingen vacker syn, är likadant i Lyckesand på Öland, inte riktigt lika illa som i Mellbystrand, men illa. Och allt pga en jävla skalbagge och/eller nån insekt, jisses säger jag bara. Men vi ska ju till Mellbystrand, ett stort fucking härligt gäng i Midsommar, glädjer mig våldsamt, får hoppas vädret är med oss detta år ;)

 
 

Gårdagen gick jag omkring i nåt slags lyckorus, jag tillät mig tro och hoppas. Så det blev en tur till travbanan och stallet, var provstarter och 2 av hästarna skulle ut och lufta sig, det närmar sig start för dom 2. Hästägare var där, svågern hade tagit fram grillen, och det var gott med grillad korv i bröd ;) Och Goliat kunde springa omkring och må bra, så även jag. Igår var dagen när jag släppte allt och var glad, kände mig lycklig, kände hopp, var en skön känsla. 

Kvällen tillbringa jag med vänner, och gjorde nåt jag aldrig gjort förut haha, vi åkte och spelade Bowling, fick iallafall ner 9 st käglor ett par gånger, haha totalt värdelös med andra ord, men kan ju inte vara bra på allt ;) Blev tidigt hemåt då jag var trött och sliten. Det tar på krafterna att känna, tro och hoppas.

 

Självklart kom Hr Tvivel snikandes, när jag slängt mig ner i soffan. Tvivel, detta kan inte vara sant, bara nån som driver med mig, idag tror jag inte, idag hoppas jag inte, vågar inte det. Men gårdagens känsla var helt underbar, önskar att jag fick ha den kvar. Men drömma och fantisera, ja det får jag göra.. Six Pack verses Big Back haha ja ikke sant..

 

Idag är det 1 år sen jag satt på båten över till Polen, en resa jag fick genom Curo, rehabresa efter cancerbehandlingen, 9 dgr på ett hotell, 9 dgr hemifrån, och den resan glömmer jag aldrig, mådde riktigt bra där, vill dit igen....

 

Igår var det planeringsdag för gruppen jag/vi har på FB, Livsnjutarna. Rensade bort en hel del, då vi vill ha bara aktiva medlemmar, en levande grupp, inga silence som aldrig skriver, gillar eller gör inlägg. Har redan fått, varför är jag borttagen? Det ska vara en väldigt go grund för att få komma tillbaka. Vi har lång kö in i gruppen och önskar få lite nytt blod in i den ;) Härligt haha..

2 planerade event blev det lagt ut också, 2 helger med bara oss i gruppen, en helhelg på klubben och sen en helg till Helsingfors. Våra kryssningar är ju populära men det blir alltid dålig tid tillsammans. Så nu tog vi det ett steg längre. Båda eventen ligger en bit fram i tiden, så alla får en chans att boka just våra helger tillsammans. Åhh så kul och härligt det ska bli.

 

Nu dags för sista koppen kaffe. Gå morgonrundan med födelsedagshunden.

 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage