Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Födelsedag och terror!

10.04.2017 07:02

 

Godmorgon Världen!

 

Idag vaknar jag upp och solen är inte framme, grr. Vill så gärna ha värme nu, visst har det varit fina dagar, men det har blåst för mycket för min smak, kall vind. Och det såg ju inte så mycket bättre ut för påsk heller!! 

Idag är det en speciell dag, våran älskade hund blir 12 år. denna vackra fina, älskade, busiga och snälla Goliat blir 12 år idag, kan vara hans sista födelsedag, då han sliter lite ibland med hälsan, fast de sista dagarna har han varit som vanligt, så glad för det. Hipp hipp hurra ;)

 
 

Och så några ord om det som hände i Stockholm i fredags eftermiddag. Jag som sällan har tv'n på under dagen, fick besked via FB, en kvart efter larmet gick 14.53, där är FB bra. Chocken man fick, innan man riktigt fattat vad det handlade om, mer än att det faktiskt rörde sig om ett terrorattentat. Innan man visste hur många som blev drabbade, innan man visste om ens vänner hade klarat sig, känslorna var många. Hemskt, tragiskt att sånt får hända. Denna gång kunde det varit värre än det blev, så där får vi ändå vara tacksamma, men beklagligtvis fick några betala med sina liv, lider med dom närmaste. Upprättades ganska snart en app via FB, där alla kunde markera sig som säkra, tacksam för den, då jag relativt fick bekräftat att mina vänner var säkra, även om några tyvärr var mitt upp i alltihopa, så var dom ok. Tacksam för att alla mina vänner där är ok.

Jävla idioter det finns, blir så förbannad.

Tillsammans är vi starka!

 

P.s helgen var super, med besök av min kära väninna från Arboga, spontanfesten här i fredags var rolig och bra haha, så det kan bli ibland ;)

 

Nu dags att fånga dagen, fullt upp idag, stallet på fm, hem och sen tillbaka dit, Mitt Hjärta Rowena Crown ska gå kvallopp och jag är skitnervös ;) Efter travet blir det Tyskland ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage