Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Fixa matlådor ;) 29/9-2016

29.09.2016 09:36

 

Godmorgon Världen!

 

Oj, idag har jag verkligen fått sovmorgon. Vaknade runt 5 snåret som vanligt, men bara vände på mig och fick sova till 08.45!!! När hände det sist? Så nu känner jag mig utsövd och mår ok faktiskt ;)

Blev en tur tillbaka till ortopeden igår, fick ju bara mer och mer ont. Blev omgipsad och har nu blått gips, sktsnyggt haha ;) Men har inget ont nu iaf.. Ca 3 veckor innan det åker av. Ska bli skönt, och framförallt slippa gipset till kryssningen ;)

Regnet strilar ner utanför, men det är ganska varmt, så helt ok för det jag har planerat idag. Ska packa inför helgen, fixa käk och matlådor till dottern. Vi ska prova lite nytt idag. Är man vegan som hon, måste kosten varieras en hel del, fast vi har kommit till en bra balans, t o m jag äter av det. Så tråkigt att inte ha någon att laga *vanlig* mat till, men får ju laga vegankost iaf haha ;)

 

Egenkär har kjag aldrig varit, fast dottern tycker det, då jag har bild på mig själv, när jag sätter på datorn och jag syns på tv'n, 50 tums mig haha, fast just den bilden gillar jag på mig själv. Tagen i våras av Renker, fast jag har bara facet da ;) Den har jag ju här också, på framsidan ;) Men egenkär som person, nej, gillar oftast inte mig själv och kan då heller inte förvänta att andra ska göra det. 

Men å andra sidan, så förväntar jag mig inget längre, ivf inte när det gäller en man. Mina förväntningar, mitt hopp, min längtan har sakta men säkert förstörts av dessa fejkmän som på något sätt fångar in mig, och jag faller haha.. Men som jag skrev häromdagen, har dämpat mig själv och söker inte på samma sätt längre. Och är egentligen bara riktigt aktiv på DS. 

Var en snubbe som ville fota i helgen, när jag/vi är i Göteborg, men hur snyggt blir det, med en gipsad arm. Får se vad det blir till. Händer ju ibland att jag fastnar på nån bild här och var ;)

 

Nu dags att fånga dagen, gå ut med doggen, i regnet, och sen börja att laga lite mat ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage