Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Festen är över!

01.05.2017 06:11

 

Godmorgon Världen!

 

Måndag 1 Maj. Solen skiner, lite lite kyligt. Sovit som en stock inatt men vaknade tidigt, trött i kropp och huvud. Men vilken fantastisk helg det har varit, är så nöjd. Stolt över mig själv faktiskt. Har varit mycket jobb med att knyta ihop denna fest, denna säck. Men jag gjorde det och har bara fått en massa lovord för en vad alla tycker, en kanonfest en kanonhelg.

Fredagen var mycket styr, for hit och dit. Folk anlände från när och fjärran, hela dagen. Utsåg Kungen av mellbystrand till ordningsvakt, haha slapp en del jobb och turer på det. Tror klockan blev runt 17 tiden innan jag kunde ta en liten pinne och försöka landa och ladda inför kvällen på klubben. Jag skulle *jobba* fixa, plocka undan, se till att alla hade det bra.
Lördagen var jag uppe runt 7.30 och sen var det full fart. Kl 13 samlade jag ihop ett stort gäng som åkte iväg för att duka till middagen, jädrans så bra det blev.

 

Innan festen var det ju hockey, uppladdningen var rolig även om vi förlorade Guldet, många HV 71 fans var på samma ställe som jag, haha roligt ;)

Drog iväg tidigare än dom andra, min fest, så värdinneplikterna kallade. 
Det var underbart att stå och ta emot alla som kom ner i trappen och in i Folkets hus, haha, bra lokal för livnsjutare ;)
Fick mig en ordentlig överraskning när vi stod på scenen och hälsade alla välkomna till bords och sen en ännu mer överraskning när jag fick sätta mig på en stol själv framför scenen, fatta ingenting. Men jisses vad jag fick skratta haha. Min väninna tillika den andra admin i gruppen tog mikrofonen och presenterade först sin man, som representerade våran grupp, sen Kungen av alla, bossen och ägaren för Lustkammaren, sen Kungen av Abzint och till sist Kungen av Mellbystrand.

Musiken började och in på rampen till scenen kom dom, nakna och med stora runda knäckbröd i händerna, knäckebröd istället för ballonger var oslagbart, herregud som jag skrattade, vilken underbar gest. Vilket skönt gäng vi är, tacksam för att det är min grupp ;)

Middagen var god och alla var nöjda. Det blev en promenad ner till klubben, jag och några var kvar för att städa undan det mesta, när vi väl kom till klubben var jag helt slut. Sexandet fick andra stå för denna helg, jag orkade helt enkelt inte. Somnade tydligen in gott och började nynna El Corazon, så mina tankar var på Enrique Eglesias som jag ser IRL på onsdag kväll.....

 

Nu dags att fånga dagen, blir stallet några timmar på förmiddagen.

Så, Ha en bra första maj

Den som söker, ska finna

Take care

Kram LaMirage