Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Enrique Iglesias Love

04.05.2017 16:54

 

God eftermiddag Världen!

 

Hemma igen efter en tripp lite runt om innan jag ankom Stockholm igår eftermiddag.

Denna tur visste jag om sen länge, Enrique Iglesias i Globen. Att igen få uppleva denna gudomliga man igen, först i Wien och igår i Stockholm, wow, känner mig privilegerad. Han är en super scen man, hans utstrålning, hans låtar, hans engegemang på scenen är jag riktigt imponerad över. Han springer, hoppar, är ute bland publiken och ger verkligen allt och av sig själv. I'm still in love ;)

Jag hade plats, längst fram vid rampen, och var endast 1 1/5 meter ifrån denna sexiga skapelse. 

 
 

Jag är ett stort fan av HAN, har varit i 20 år, min yngsta dotter är uppväxt med hans musik ;) Hon gillar inte han idag haha, kan bero på att jag lyssnar mycket på han, och ibland höjs volymen rejält hehe, men jag är morsa och gör vad jag vill ;)

Fick en riktigt ordentlig boost av han igår, och mår skitbra efter denna konsert. Snart avslutas hans tour i Europa och han återvänder till USA, men än finns det konserter kvar, Berlin imorgon, sen Finland, därefter 2 st i Italien, försöker satsa på någon av dom, är säkert sista chansen att se han IRL igen.

 
 

Träffade en kvinna, i min ålder, igår i kön in, hon var från New York, och igår var hennes 45:e konsert med Enrique, wow, så avundsjuk, skulle vilja, varje gång hehe ;)

Nu hemma, slappar, dags att återvända till vardagen, laga mat, tvätta kanske. Fast först ska jag ta en pinne och åter se på alla dom video's jag gjorde igår, många utlagda på min sida på FB, men några bara för mig själv, njuter, känner bara en härlig känsla i kroppen, detta behövde jag ;)

 

Så, Ha en fortsatt fin kväll

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage