Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

En ny travare! Och trav idag. 12/5-16

12.05.2016 04:42

 

Godmorgon Världen!

 

Sovit gott och i många timmar, blev tidig kväll på mig. Är riktigt trött och sliten om dagen. Känner att kroppen behöver mer vila, varit lite mycket sista tiden. Men det är snart helg ;) 

Känner att det börjar bli omslag i vädret, är riktigt kyligt ute, och i eftermiddag ska det börja regna, om nu prognosen inte ändras. Fast det behövs regn nu, så torrt i backen. 

Idag är det lunchtrav på Mantorp, och stallet selar ut 5 hästar, några med chans, så det är bara att heja ;)

 

I går natt blev det fött en ny travare, en liten tjej kom till världen på natten. Mamman smög, så hon fick klara sig själv. Vi fick besked lite före 07 igår morse, och givetvis slängde vi oss in i bilen och åkte upp. Blev lite problem, efterbörden hängde fortfarande kvar, så det var på med gummihandskar, så vi kunde knyta ihop så det blev en tyngd. Då tog det inte lång tid förrän allt var ute. Ibland funkar inte allt klockrent. Det är så livet är. 

Problem med att dia hade den lilla också, vi försökte i några timmar, och ibland klara hon det och ibland orka hon inte försöka. Hon bokstavligen satt i mitt knä när vi bar henne, lyfte henne, hjälpte henne. Vi lät dom vara och vi gick in för att dricka kaffe. Men det är så viktigt att det kommer igång. Tog en vanlig nappflaska och började mjölka, fick i den lilla tjejen en del. Åkte till stallet för att åka tillbaka efter ett par timmar. Var även uppe sent på eftermiddagen och då hade allt kommit igång som det ska, tack o lov ;) Tog några bilder och det är från morgonen när det lilla var max 3 timmar och sen på eftermiddagen när hon var ca 12 timmar ;) Älskar dom små liven. ! månad till nästa ska föla..

 
 

Få se hur länge jag orkar att hålla på med hästarna....

 

Ikväll får jag besök. Glädjer mig mycket. Och det ska bli riktigt nice. Vem vet hur detta utvecklar sig ;)

Nu dags att fånga dagen, gå morgonrundan med hunden, fixa frukost åt dottern och sen iväg.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage