Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Effektiv tanke ;) 28/7-2016

28.07.2016 18:03

 

Go Kväll Världen!

 

Som vanligt lite funderingar över saker och ting. Bakslaget i måndags sätter saker i perspektiv, igen. Hur länge ska jag vänta på svar denna gång? Väntan är den värsta, att inte veta vad. Den gnager som ett sår, mer eller mindre hela tiden, i bakhuvudet. Får ju veta tids nog, men vad kommer det att bli för svar? Ytterligare operation, ytterligare cellgifter? Tabletter jag fick sist var ju bra, en liten period. Det maler..

 
 

Fortfarande sliten efter Tyskland igår, igen ;) Fast jag gillar dessa turer. susa fram på vägen, på kvällen, på natten och köra mot soluppgången på morgonen. Denna gång var min Kära väninna med, och hon höll oss vakna ;) Vi babbla, vi sjöng?? Vrålade är väl mera sant, musiken var ju på för fullt. och vi la planer, planer hur det ska gå till. Haha som vi skrattade. Så när min längtan, min lust blir påtaglig, ska jag tänka på vad vi jämförde han med, hehe. Måste ha ett effektivt vapen, är alldeles för svag på den punkten. Vill inte, men mina känslor förråder mig allt som oftast. Men nu finns det ett vapen haha, ler för mig själv ;)

 

Skulle självsagt varit på plats i Stockholm dessa dagar och bevistat Pride. Men även detta år har det kommit nåt emellan som gör jag får vara hemma. Föll på min lott att ha stallet fredag och lördag. Syster yster är i Göteborg med familjen, *chefen* drar till Romme med starthäst, och har med sig en till hem. Lördag drar han upp till Borlänge för att hämta fler hästar och denna gång ta med flickvännen hit för gott. Blir kul med nya hästar. Och på söndag hämtas 2 av åringarna hem för att börja sitt nya liv som travhästar. Då är dom 4 till antal, resten droppar nog inte in förrän om några veckor.

 
 

Öppnade BC idag igen. Har inte saknat sidan, men kände för att öppna en. Har inte fyllt i så mycket än, men däremot har jag lagt upp relativt nya bilder. vanliga bilder, inget naket. Det kommer jag aldrig att göra. Behåller min fitta väldigt privat ;) Inga bilder på henne, hon är inte för allmän beskådning ;)

 

Nu blir det att fortsätta läsa en stund, är trött..

 

Så, Ha en fin kväll

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage