Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Drömmar Lördag 19/3-16

19.03.2016 07:47

 

Godmorgon Världen!

 

Åhh vad gott jag har sovit inatt. Att lägga sig med ett smile är verkligen nåt av det bästa jag vet, då har man haft det bra ;) Känslan jag hade förra helgen kommer tillbaka, välbefinnande, vilket härligt ord ;) 

Idag börjar ett nytt kapitel i mitt liv, trots en härlig kväll så drar jag vidare idag. Ett samtal igår och ett mess inatt där det stod, kom imorgon, gör att jag sätter mig i bilen idag och åker upp till Stockholm ;) Kan det verkligen vara möjligt? Jag kan helt enkelt inte låta bli att bli påverkad, måste finna ut helt enkelt. Kanske gör jag fel men det kan också vara det enda rätta för mig att göra. Jag är ingen som lallar runt och det finns nån annan i mina tankar, men det är detta med att träffas som är svårt. Att få det till. Det ska passa. Jag är spontan, jag är impulsiv och det är ju något som kommer att få läggas band på, om min dröm blir till uppfyllelse, jag vet det, jag klarar det. Men fram till den dagen när någon får lov att bestämma över mig, tills dess är jag mitt vanliga jag. Kanske Sthlm ändrar på mitt liv idag, vem vet. Det står skrivet i stjärnorna. Om jag åker vill säga ;) Kanske jag bara drömmer, fantiserar.... Haha.

 
 

Kanske är det att jag känner mig redo fär äventyr nu när våren är på ingång, trots lite kyliga nätter. Solen värmer så gott när den är framme, och jag längtar som en galning till att få klä av mig, lägga mig ner vid stranden och känna solstrålarna värma och ge färg åt min kropp, gillar inte att vara *vit* haha. Nu är det många månader sen min kropp fick solstrålar på sig, dags snart. 3-4 veckor till. Vet jag för några år sen var i Vätterviken i påsken, fast då var den senare än i år. Bada runt 10 maj, endast 10 gr i vattnet, men det var väldigt varmt i luften då, så det var bara ett måste att gå i och doppa sig, fast benen frös ju nästan fast haha. 

 

Dags att packa ner lite, eller vad det så att jag drömde och fantiserade om det? ;)

 

Ha en fin Lördag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage