Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Det vräker ner snö. 18/2-16

18.02.2016 04:46

 

Godmorgon Världen!

 

Trött som en dupp, hostningen är jobbig på nätterna, fast lite mer sömn än igår natt iaf.. Somnade ifrån Don Johnsson igår, hmm veckans höjdpunkt av serier ju, haha men får se den via datorn när jag kommer hem i eftermiddag ;) 

 

Snöar för fullt gör det också, vill ha snö som är kvar, men inte just detta som kom nu, kan bli en jobbig tur till Tyskland imorgon kväll.. Får nog vara hemma från stallet imorgon, så jag får sova, är ju jag som får köra hela vägen ;) Fast vi skulle inte till Burg, utan det blir pråmen, den är rolig den också..

 
 

Denna häst fick för ett par månader sen mig till att ta steget fullt ut och hoppa upp på hästryggen efter nästan 15 år. Hade en härlig tur med han, fast kunde knappt gå flera dagar efteråt, tyvärr gick han sönder i samma bakben igen, 3:dje gången, och hade aldrig kunnat komma tillbaka som travhäst, endast 6 år gammal fick han igår vandra vidare till evigt gröna ängar, sov så gott och tusen tack <3

 
 

Ordspråket på bilden nedanför stämmer så bra och hoppas det även kan inkludera mig, nångång. Jag vill känna den där härliga känslan av fjärilar i magen, längtan, känslan av att det nästan bubblar, känslan av att vara tillfredsställd men ändå vilja ha mer, lycka att ha någon att krypa intill i sängen, eller i soffan en helt vanlig kväll. Och självklart ska även jag finna min match igen, fast på ett helt annat sätt. Har ju haft förmånen att älska någon, inte bara 1 gång utan några gånger. Och som jag brukar skriva.

 

Den som söker, ska finna....

 
 
 

Nu dags att fixa lite med morgonbestyren, ta en kopp kaffe till sen blir dat att sopa rent bilen för all snö som kommit, vräker ner här.

 

Ha en fin dag

Take Care

Kram LaMirage