Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Det snöar..

22.02.2017 07:32

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp till SNÖ!!! Men det har börjat att småregna, så detta blir snart borta. *Kattskrället* skulle ut med en gång, balkongen är ju hennes *ute*, hon marsar nog lite, fast vi har steriliserat henne, fast det tar ju lång tid innan hormonerna försvinner.

 

Fick äntligen möjlighet att klippa av kalufsen igår, dottern tycker jag ska spara till lång hår igen, aldrig i livet att jag ska ha det igen ;) Blev riktigt nöjd med eleven som klippte mig, fast ska tillbaka och fix lite till, vill ha ett annat avslut där bak ;) Haha det där lät ju lite knasigt, avslut där bak haha ;)

 
 
 

Oj som jag gläder mig till helgen, vansinnigt mycket kåta och härliga människor har anmält sig. 19 par, 7 singeltjejer, och 22 killar, wow och det är bara onsdag ;) Kommer nog att bli fler som anmäler sig, frågan är hur många M o M tar in. 

Jag hoppas på fler, då får vi en översikt om hur många vi kan sitta samtidigt. Vill ju att det ska öppnas upp för flera till vår middag på Livsnjutarfesten, kanske slippa att fixa i källaren. Fick ett återbud igår, men har reservlista, så det blev fullt, igen ;)

Men denna helg på Loveshack är för dom som vill ha flera killar, haha det är inget för mig, aldrig varit. Men jag gillar miljön på klubbar, alla dom likasinnade, människor man träffar, en del blir vänner för livet, även om man inte sexar varje gång man ses. Nu för tiden är dom jag träffat genom åren, bara riktigt goda vänner, som jag träffar privat eller på olika sammankomster. 

 

Fick inatt en lite konstig vänförfråga på FB, var/är en poet från Ystad, han hade skrivit på sin sida att han ville nå ut till fler människor, gilla det jag såg och läste, så jag accepterade haha, vilket jag sällan gör om jag inte träffat personen ifråga. Denna fanns på hans sida, läs och njut ;)

 

Nu dags att fånga dagen, ska bara dricka upp kaffe't ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage