Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Dags att skaka liv i denna igen ;)

06.10.2018 09:02Godmorgon Världen!

Dags att skaka liv i denna blogg igen.. Var mycket längesen jag skrev här... En vår har gått, en underbar sommar är slut och hösten är här.
Man måste ha skrivlust för att skriva, eller hur ;)


Mitt liv består mest av hästar och det är för att jag själv har valt det. Är kvar i stallet hos systersonen, och är väl där i stort sätt varje dag. Vilket betyder att jag är så trött, kroppen värker, är ju ingen ungdom längre haha. Lite off är jag om dagen, mycket pga skadan som Mitt Hjärta Rowena Crown fick när hon blev påkörd i sista loppet på Eskilstuna. Lång konvalesens, ca 6 mån. Får skritta henne, men hon är för skarp och vill slå, så hon får vara i sin hage tills jag kan börja jogga henne igen, när det nu blir.
Blev så ledsen när hon blev halt, för hon var verkligen på gång, men 1 seger fick vi iaf i första starten med mig som ägare... Vi kommer igen...Blev ju även Rhodos detta år, och vilken härlig tid det var, 12 dgr var precis lagom i den värmen som var. 
Mycket sol och bad, cykla ca 15-16 mil dessa dagar, var enbart till "mitt ställe" nakenbad förstås. Var även på dom 2 oficiella nakenbaden, Falaraki beach och Tsambika Beach, sistnämnda är klart det bästa och så vackert det är där, just love that place..
Några dagar med bil och vänner, var många där samtidigt och vi åkte runt, vilket gjorde att jag köpte en burk "viagra för kvinnor" haha, men gott var det..
Blir Rhodos nästa år med....Avslutar dagens bokstäver med bild på mig och Rowena Crown...
Mer att läsa kommer senare..


Take Care
LaMirage