Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Brr så kallt 15/1-16

15.01.2016 07:33

 

Godmorgon Världen!

 

Brr idag var det kallt ute, 18 iskalla blå, men sett uppdateringar på FB på 25-27 minus lite här och där. Det positiva är att jag heller idag åker till stallet pga nacken, men har riktigt dåligt samvete för jag vet hur tungvint det är, när det är så här kallt, allt fryser, vatten, fötterna, händerna och så nästippen da ;) Men tar kanske en tur imorgon istället.

 

Var i Norrköping igår kväll, lämnade tillbaka den ena katten, var så trist att ta den avgörelsen. Men såg att hon trivdes inte här, var säkert hunden som hon inte gilla, plus hennes skygghet. Men det är alltid svårt att ta hand om en vildkatt, god gärning hon som gjorde det, men då ska dom vara kattungar, denna vi hämtade påstods vara runt 1-1 1/2 men var tydligen 3 år, sånt funkar inte. Dottern var jätteledsen, men hon har ju den andra kvar, och vem vet, kanske vi hittar nån till som passar in här hemma med oss ;)

 

Fick ett lite roligt brev på BC igår av en kille, lite över 30 bast, han skrev: ' Du ligger i lä när det gäller bilder, din väninna har många fler, och där snackar vi bilder ' Jag och hon är helt olika när det kommer till bilder, jag vill inte, har ingen lust att lägga upp bilder på min helgedom, har väl endast ett par som man kan se *henne* det är så jag vill ha det, min väninna är tvärtom, det är så hon vill ha det. Ska väl vara upp till var och en, vad för slags bilder man vill lägga upp. Jag har inga rena bilder på ' henne* varför skulle jag? Men ni killar/män har ju som oftast bild på en kuk, hur upphetsande är det? Nada för mig iaf. Hatar helt enkelt kukbilder. Önskar fler killar/män la ut lite mera sensuella bilder, jag går igång på killar/män i kostym. Finns så många fina bilder ni kan lägga ut. Att det blir på en kuk, har jag svårt att förstå helt enkelt.

 
 

Jag gillar att lägga ut bilder här i bloggen, på små ordspråk och div annat. Dom avspeglar ibland det man känner, har känt och bara älskar dom ;) Och dessa passade idag. Hade en feeling igår kväll, på personer jag känner, där förändring har hänt, i mina ögon, mindre positivt. Nån slags bekräftelse verkar personen ifråga vilja ha, kommentarer överallt, känns ganska överdrivet faktiskt, och fler med mig har reagerat. Vet inte varför det blivit så, jag personligen tycker det är trist att det blivit så.

En annan, som inte direkt är nån vän, men som jag stöter på då och då, har varit igång, igen!! Frågat om mig, bakom ryggen på mig, till vänner, som i sin tur känner sig obekväma av Hen's frågor. I den positionen Hen är i, ska inte sådant här förekomma, så så oproffisionellt gjort, nästan som en lekstuga, skärpning där tack.. Har hänt förr, hade en vän från Stockholm på besök då, oj som han reagera över Hen's skrivning till mig, även han sa, oj så oproffisionellt gjort. Nu hoppas jag att detta inte förekommer nåt mer. Skulle vara tråkigt med konsekvenser ang detta. Har pratat med min ' partner* om detta, och han sa det var helt oacceptabelt uppträdande av Hen.

 

Idag är det äntligen fredag, kanske en liten whiskly som slinker ner framåt kvällen, skulle vara gott ;)

Nu dags för mer kaffe, gå ut med hunden dröjer lite, för kallt ;)

 

Ha en fin dag

 

Take Care

Kram LaMirage