Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Blåsigt 27/1-16

27.01.2016 05:01

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp till onsdag, lillördag, snart helg igen ju ;) Vårvindar ute? 7 plusgrader, hmm.

Var inte nåt speciellt kul att släppa ut hästarna igår morse, isigt, en massa vatten, blev pissblöt om fötterna med en gång, frös hela dagen, även efter ett bad hemma.

Men hade ett härligt besök i stallet i form av hon som är fotograf för Corren. Blev en massa bilder på mig och några av hästarna. Säkert skitsnygg på bild i blåsten. Trodde vi skulle bara fota, men hon gjorde även repotage för 24corren. Kändes sådär, att än en gång blotta mig på tv. Men nu är det gjort iallafall, när det sänds har jag ingen aning om, får säkert besked om när det sänds och även när det kommer ut i tidningen, hmm.

 

Var och fixa naglarna igår, äntligen är jag nöjd igen, dom är ju inte så snygga när man är i stallet, men nu så ;) Åkte till min kära väninna efteråt, tog en kaffe och så bestämde vi att åka till den härliga butiken i Skänninge, Gömda Juveler Fashion. 

www.gomdajuveler.se

Skulle ändå betala det som kommer idag och det som hade kommit igår ;) Hitta en vit långklänning, så himla snygg, min väninna sa, detta är du ;) när jag ska ha den vet jag inte, hitta även ett par skor, ser ut som glasskor, kunde inte låta bli, 17 cm klack ;) 99 kr styck är som hittat, min väninna hitta också ett par saker som hon tänkt ha på fredag ;) Bilderna på skor och klänning är inte dom bästa men får duga idag ;)

Får bli lite bättre idag, på den svarta klänningen som jag hämtar idag. Och på den svartvita jag fick med mig hem igår, farligt när det bara kostar en hundring styck, fast den svarta är dyrare, så nu får det vara färdigshoppat för ett tag.

Har inte bestämt mig ang helgen, har ingen bra magkänsla av någon anledning. Undrar över mycket, jobbigt att inte få några svar. Men tar det väl som det kommer, som vanligt ;)

 

Idag skulle Mamma blivit 76 år, saknar henne mycket, men som alltid går livet vidare. Både på gott och ont.

 
Nu har jag skrivit av mig lite, så nu lite mera kaffe ;)
 

Ha en fin dag

 

Take Care

Kram LaMirage