Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Blandade känslor. 13/9-2016

13.09.2016 07:01

 

Godmorgon Världen!

 

Var med blandade känslor jag stod upp idag när klockan ringde. Har haft en jobbig natt med hostan som aldrig tycks släppa taget, dags att ta sig en funderare kanske ;)

Har hänt lite de sista dagarna, ifrågasättande av mig själv, så som jag vill vara i mitt framtida liv. Jag kanske inte är bra på det. Jag kanske är för stark. Jag kanske inte tål så mycket som min ev framtida partner vill att jag ska tåla. Jag vet bara att jag vill och kan. Men det behövs starka band mellan 2 i ett sådant här förhållande. Smisk och pisk ska ges med en hand som har känslor för mig, som vet var gränsen går. Gränser som jag i dagsläget inte vet hur eller var dom går. Helgen fick mig att ifrågasätta mig själv som ug kvinna i ett sk Master/Slyna förhållande. 

Tiden får utvisa vad som händer. Dessa 2 män som har fart som en jojo in och ut av mitt liv en lång tid, kanske det är samma man, jag vet ärligt inte om så är fallet. Skulle det visa sig vara det, ja då ska jag vara glad att det blev ett slut i lördags, för då hade denna man helt enkelt varit schizofren.  2 olika personligheter, men ändå med samma mål. Också där får tiden utvisa vad som är vad.

 
 

Som jag började dagens blogg. Det var med blandade känslor jag stod upp idag. Om ett par timmar sätter jag mig i bilen för att åka till Trelleborg. Bouppteckning efter en pappa jag aldrig fick lov att känna. En pappa som valde detta men ångrade sig sista veckan av sitt liv. Men som han sa, det som hänt har hänt, inte mycket att göra åt nu. 

Många tankar inför dagen. Att gå in i hans lägenhet, där han bott de sista 5 åren. Hitta minnen, tömma lägenheten och sälja den. Känns sisådär. men har tänkt sova där ett par nätter iaf. Har ingen möjlighet att sitta och åka fram och tillbaka dit. Så jag vill få allt klart innan jag åker hem igen.

Och så detta med vänskap. Jag vet jag tar plats i mitt liv, vad det än måtte vara. Jag ger av mig själv. Jag delar med mig av det jag har. Försöker vara den bästa vännen. Men jag förväntar också något tillbaka. Ge och ta som det heter. Jag förväntar mig ärlighet, jag förväntar mig raka puckar. Ogillar verkligen hemlighetsmakeri, det får mig att må dåligt. Kan jag inte få tillbaka det jag ger, ja då kan jag heller inte vara någon bra vän tillbaka. Enkel ekvation. Och tål att tänkas på alla dagar i veckan.

 

Nu dags att packa lite, fixa i ordning mig och sen åka iväg. Tills vi hörs igen.

ps, fick just meddelande om, att man nr 2 är inloggad, undar om han är densamma jag åkt ifrån i lördags..... Helt sjukt isf..
 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage