Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Bisarrt!

19.02.2017 07:29

 

Godmorgon Världen!

 

Då har man vaknat upp till näst sista söndagen i Februari år 2017 ;) Nästa söndag vaknar jag upp ett helt annat ställe ;)

Sovit gott och känner mig ganska utvilad. Konstigt nog är jag mer trött när jag inte gör nåt, som typ igår. Var ju sport hela dagen fram till kl 19 igår kväll. Trött på ett annat sätt, seg liksom. Men hade bestämt det skulle bli en lugn och vit helg. Och även idag blir det mycket sport. Sista dagen på både VM Alpint och VM Skidskytte, spännande ;) Trav senare också.

Senare idag kommer dottern's kusin och sover över, dom åker till Norge imorgon och jag blir själv hemma med djuren haha ;)

 
 
 

Vet det finns bisarra människor, men det jag läste i går var ändå något jag aldrig trodde jag skulle skriva om här.

För snart 4 år sen, brann den gamla klubben Adam o Eva ner till grunden. Klubben som var i våra hjärtan vi som var där i tid och otid. När man kom in där, var det som att komma hem, typ som det är på Loveshack, fast på ett annat sätt. Såg hur den klubben gjordes i ordning, frächades upp av Mr C och Mr J med flera, i omgångar, hur den byggdes ut och blev bara finare och finare, större och större. Firade ett par Nyår där, underbart.

Men så kom den där natten till söndagen i Mars för snart 4 år sen. Vi var alla chockade, ledsna, förvirrade. Så ledsna för Mr C och hans Miss S skull, förtvivlade helt enkelt, var skulle vi vara nu liksom.

Igår läste jag det skulle bli ett slags tema, fredagen den 10 Mars. Hur jävla bisarrt är inte det? Hur jävla sjukt är inte det? Fattar inte ens att Mr C går med på det, men har ju förstått att han inte längre driver den nya, utan hans bisarra kvinnfolk. Hoppas att folk fattar vilket bisarrt tema det är, men människor styrs av kåthet i såna där sammanhäng. Var en hel del som reagerade igår. Dom som aldrig var där, har ingen aning om hur det var där, den känslan finns inte för den nya, tyvärr. Hur lyxig och fin den än är. Handlar ju om personerna ;)

 
 

Nu dags att börja dagen, dricka upp kaffe't, gå morgonrunda med hunden, käka frukost och sen krypa gott in i soffan resten av dagen ;)

 

Så, Ha en fin dag, ta vara på varandra.

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage