Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Biljetter ;) 29/11-2016

29.11.2016 09:46

 

    Godmorgon Världen!

 

Var ett tag sen jag skrev här, har varit lite mycket runtomkring. Ommöblering, nya möbler lite här och där, och har också fått en inneboende, som kommer att bli boende ett tag här, tills det är dags att flytta in i egen lägenhet. Ganska kul att ha någon här, blir lite andra vanor än dom lagt till sig med som själv.

Nya frukostvanor är införda ;) Min frukost brukar bestå av kaffe och ingen mat. Fast dessa rutiner vi har nu, är bra för mig. Och idag börjar jag med simningen igen, efter nästan 1 år ifrån den, pga att jag varit i stallet. Ska bli riktigt skönt att komma igång med den. Har ju tyvärr gått upp några kilon sen jag bröt handleden, som i dagsläget inte är bra, blir nog en operation så småningom.

 

Igår kom biljetterna till konseren med Enrique Eglesias, ska bli en upplevelse. Bara det att åka till Wien är nåt extra det också. Vi stannar några dagr, så en hel del kulturellt ska vi nog hinna med ;) Längtar som en galning ;)

 

På andra fronter ligger jag lågt, är inte sugen på samma sätt längre. Fast jag mår inte dåligt av den anledningen heller. Men visst saknar jag detta med att ha någon, någon att utveckla något med. 

Blev i morse inbjuden till att åka till Göteborg imorgon, kanske jag blåser ner, få se vad klockan blir när vi får hämta kattskrället som ska kastreras imorgon. Låter dumt när man säger kastrering av en honkatt, men allt ska bort, och då heter det så ;) Lite lust att åka har jag allt hehe.. Lite länge mellan gångerna av sex ;)

 

Nu dags att fånga dagen, fixa lite, sen iväg till simningen ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage