Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Besviken 12/1-16

12.01.2016 04:24

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp denna tisdag, har en känsla av besvikelse i mig, blir ingen tripp till Stockholm idag, veterinären hörde av sig igår kväll, han var sjuk, så typiskt. Hade riktigt glädjat mig till en tur till huvudstaden, om än bara för några timmar. Kanske blir imorgon istället, annars nästa vecka, hmm. Men min kära väninna som skulle med, hänger med till stallet, ska åka och hämta henne, haha står upp frivilligt så här dags för att hänga med ;)

 

Lite dåligt med sömn inatt, kattskrällen störnattsömn och givetvis är hunden på språng hela tiden, hör han smyger omkring, haha. Fast tror inte vi kan ha den ena katten kvar, verkar inte som hon äter som hon ska, hon är så skygg, men ska prova en natt till, så får vi se hur det blir...

 

Att få ett halsband, är en av mina drömmar, att leva med det, som någon's, om den drömmen uppfylls, återstår att se. Är mycket som ska stämma för att något sånt ska fungera. Distans vet jag inte om det fungerar. Att flytta vet jag heller inte om det fungerar. Fast för att en sådan dröm ska slå in, måste man ju hitta sin match, Han som ska göra mig till sin. Tror ibland att jag hittat Han, men så händer det ting som gör att jag känner det inte kommer att funka. Tillit, ärlighet och förtroende är A o O, om det ens ska funka på pappret, så att säga. Skitstövlar som ramlar in i mitt liv, försvinner, kommer tillbaka är ganska vanligt ;) Kanske jag har nåt iaf, haha. Som gör att dom kommer tillbaka, på olika sätt. 

Den som söker, ska finna, eller hur? ;)

 

Slänger in en dålig bild från häromdagen, var ett uppdrag ;)

Dags för att ta nya bilder kanske, nån som känner sig manad? Som gillar att fota? Frågan är ju bara vart man ska vara. Hmm får fundera lite. Är helt oaktuellt att *hyra* ett proffs, kostar för mycket, sen är det ju detta med att jag vill ha bilderna själv, bilder tagna med mitt minneskort. Att ta bilder med en gammal iphone, är långt ifrån optimalt ;)

 

Nu dags för mera kaffe, klä på mig och åka för att hämta min väninna i Linköping.

Ha en fin dag

 

Take Care

Kram LaMirage