Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Besök Onsdag 23/3-16

23.03.2016 04:38

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp efter en riktigt god natts sömn. Kaffekoppen står på bordet, fåglar kvittrar ute, det är faktiskt vår ;) Och Påsken är runt hörnet. Tänkte på det igår, var nåt år jag var och solade i Vätterviken skärtorsdagen, fast då låg Påsken självklart inte så här tidigt ;) Nån solning denna Påsk lär det iaf inte bli, haha ;)

 

Och så hände det som inte ska få hända, terrordåd i Bryssel, så trgiskt, så meningslöst, men det är ju heller inte sista gången det händer, dessa människor som gör detta, undrar ofta vad det är som rör sig i huvudet precis innan, för inte tänker dom som vi vanliga iaf. Sänder en tanke till dom drabbade...

 
 

Min känsla av välbefinnande fortsätter, min kropp, min hjärna (även om den är liten) mår riktigt bra för dagen. Det är väl så, att mår man bra i toppen, så hänger kroppen också med av bara farten, man kan liksom skyva bort tankarna på det onda, som alltid kommer att finnas där. Jag mår bra, jag är glad och jag ser framåt igen. Vad som finns runt hörnet, tar jag som det kommer helt enkelt ;)

 
 

Dessa samtal jag får om dagen, får mig att tänka på, livet är roligt ibland, att planera, längta, se framåt. Och nu är det dags att damma av mina älskade stövlar igen, jag är redo. Dom ska användas för det ändamålet dom köptes för. Alltså, har träff inbokad, en träff som jag gläder mig mycket till, en träff som får mig att längta. En träff som får mig att lägga allt det andra bakom mig. Glänta lite på dörren igår, visste det var lönlöst och i slutändan fick jag rätt, min magkänsla var riktig. Fast det gör ingenting, det är bra nu. En del gånger får man faktiskt fler chanser, denna gång är ingen sådan gång. Sätter punkt, sätter stopp och det känns faktiskt, bra.....

 

Idag ska jag käka Påskbord på jobbet, ska bli gott men framförallt, ska bli härligt att få krama om mina kära arbetskollegor, som jag sällan träffar nu för tiden, och det är ju faktiskt så att jag tvivlar på om dom blir mina arbetskollegor på riktigt igen, men det får tiden utvisa, tar en dag i taget..

 

Och det ska bli nice att träffa dottern's pappa igen, fast vi sågs ju i september, men det var längesen han var här. Middag ihop ikväll, bara vi 3, diskutera dottern's framtid, en framtid som kanske blir så att hon flyttar och då kan också jag det. Kul ska det bli iaf. Datorn får nog vila ikväll ;)

 

Nu vill jag ha mera kaffe ;) Dagen har börjat och jag är glad ;)

 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage