Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Begravning Torsdag 10/3-16

10.03.2016 05:44

 

Godmorgon Världen!

 

Då vaknade jag upp idag, i min egen säng efter att ha varit borta ett par dagar. Borta bra men hemma bäst, visst är det så. Sovit gott i omgångar, kattskrället *marsar* igen ;) Lite som jag gör, haha.. Nrejda, riktigt så illa är det inte. Börjar vänja mig att inte ha sex regelbundet, fast det är långt ifrån optimalt. 

 

Min time ute på Blidö var riktigt nice, utforskade ön, både till fots och i bilen, riktigt fint var det, och åker gärna tillbaka dit igen. Min väninna som bor där, var det ett par år sen jag träffade, hennes man och hans kusin, som bor där, i gästhuset, var roliga och härliga människor och alla 3 jobbar också ute på Ön. Fast känslan av att vara lite isolerad fanns ju. Måste ju åka 2 färjor innan man kom till fastlandet. Är ju inte bara att ta en sväng till t ex Norrtälje, gå ut och ta en öl, visserligen går sista färjan runt 01, men det behövs ju även planering för det. Men oj vilken båt dom har, och den utnyttjar dom fullt ut. Även nu på vintern. Drar in ibland till Stockholm med den, sover i den och jag lovade mig själv, den ska jag åka med i sommar ;) Så är jag också imponerad av dom, som varit gifta i 30 år och lika kära fortfarande, tummen upp för dom.. Kusinen till hennes man var en härlig man, rolig och han sov ju vägg i vägg med mig, tänkte en liten tanke på måndagskvällen/natten att jag skulle gå in och krypa ner vid sidan av han, vet jag hade varit välkommen ;) men han är inte en sån man jag söker, han har aldrig hållt i en piska, aldrig tagit tag i håret, aldrig smiskat till med handen på rumpan, så det stoppade vid tanken. Visst kunde det ha varit nice med *vanlig* sex också, men jag är inte desperat, om nu någon tror det. Vill inte ha sex bara för att.......

 
 

Kändes lite konstigt att inte skriva här i bloggen när jag var borta, men det är jobbigt att skriva via tlf, så har jag inte tillgång till dator, får jag helt klart låta bli.

 

Idag blir det heller ingen stalltjänst på mig, utan idag ska jag på begravning, när min morbror ska till sin sista anhalt. Begravningar är alltid jobbiga men det är ju då man träffar släkten. Blir att åka lite tidigare, ska fixa till mamma's och pappa's grav så det ser bra ut, fast det gör det ju alltid, syrran åker ofta dit, jag åker sällan, är helt enkelt jobbigt. Att begravas på vanligt sätt är inte min grej. När jag blir borta, ska jag brännas, askan får dom göra vad dom vill med. Tyvärr är ju reglerna strikta här i Sverige när det gäller var askan får spridas. Helst skulle jag vilja spridas ute på nåt vatten, där jag trivs bäst, men definitivt ingen fast gravplats. Ingen av mina barn eller syskon ska känna sig tvungna att alltid åka och fixa min gravplats..

 
 

Helgen börjar nalkas, fredag redan imorgon, tiden springer iväg. Funderar på att åka iväg, fast jag nyss varit borta. Blir rastlös när det börjar bli helg. Men så är det ju mycket sport denna helg, sista dagarna i Canada, sista dagarna i Holmenkollen, så jag kanske helt enkelt bara intar horisontalläge i soffan. Kanske jag går bort till vänner, partar lite, umgås, går ut och dansar. Eller så kanske jag hittar någon som vill gå på en dejt med mig, utan förväntningar ;) Haha finns det någon sådan man i närheten? Tvivlar starkt...

 

Nu dags för mera kaffe, fixa lite frukost till dottern, fast hon är hemma från skolan, och är inte helt iform.

 

Ha en bra dag

Den som söker, ska finna

 

Take care

Kram LaMirage