Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Bättre 18/1-16

18.01.2016 04:58

 

Godmorgon Världen!

 

Idag var jag seg när klockan ringde 04.38, hade gärna legat kvar i sängen. Men nu är nacken så pass ok att det blir en tur i stallet, har inte varit där sen i tisdags och saknar mina *bebisar* ;) Och framförallt att vara ute, nu blev det ju så, att jag var hemma de värsta kalla dagarna, för idag är det bara runt 4 kalla blå, helt ok.

 

Helgen var mysig, med min kära väninna här. Inga måsten, utan vi har bara varit. Blev lite hårt i fredags, så vi var sega i lördags ;) Händer ju även dom bästa, haha.

Imorgon åker jag upp till Stockholm, närmare bestämt till kliniken på Solvalla, denna gång ska väl ändå operationen bli av. Blir tidigt, ska lasta runt 05.15. Slängde ut en annons, kanske nån som vill surra en stund, träffas bara för att ha träffats. Så många killar/män som skriver från Stockholmsområdet, så kanske nån nappar, blir ju betydligt lättare om man har träffats, och vill träffas igen ;) Får se om någon nappar, blir ju ingen sex ;) Haha

 

Till helgen har jag fått en hotellnatt av en väninna, så på lördag åker vi till Norrköping, min väninna och jag. Kanske vi sätter ut annons, för vi har inte tänkt oss till klubben, om nu någon tror det, finna väl annat i Norrköping att göra ;)

 

Blir en tur till nya butiken i Skänninge idag, skulle komma kataloger, så nyfiken. Ska också beställa en klänning, lägga undan ett par av dom jag provade i lördags. Skulle önska plånboken var större, hitta en massa annat snyggt på en annan sida, både lårhöga stövlar och en massa andra snygga korta klänningar, fast där var priserna lite annorlunda. Fast runt en femhundring är inte så dyrt, men när man vill ha flera, ja då svider det ;)

Gå gärna in på tjejernas sida www.gomdajuveler.se

Den ska fyllas på eftervart, så den kommer att bli bra.

 

Titeln på denna bok, passar bra just nu. Skitstövel 1 vill göra mig till sin. Har fortfarande problem med tilliten, så där har Han en stor uppgift framför sig, om jag ska ens gå med på att träffa Han igen. Distansförhållanden är alltid svåra, men detta är ju ett snäpp högre, att ha ett Master/slyna förhållande. Men det är ju det jag vill ha, frågan är bara om det blir Han. Inplanerad träff finns ju också, men jag får se vad som händer, mycket att tackla, om jag får tillbaka mitt förtroende och tillit till Han.

 

Nu dags för mera kaffe, fixa frukost till dottern, gå ut med hunden, så

 

Ha en fin dag

 

Take Care

Kram LaMirage