Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Bara en dröm!

11.01.2016 17:20
Bara en dröm!

 

Nu var dagen här, när vi ska gå ombord på den stora vackra båten som ligger stilla intill kajen, i Miami, många år sen sist jag var här. En kryssning, en dröm som ska gå i uppfyllelse. Segla ut på havet, se det turkosfärgade vattnet, kritvita stränder, värme, få känna solen smeka min kropp tills den är gyllenbrun ;)

 

Tänk att jag står här med denna stiliga långa underbara mannen vid min sida, tittar lite i smyg, får inte lov att titta som jag vill, men bara måste titta försiktigt. Ler inom mig, känner mig stolt, stolt över att vara hans, att det vi gör, gör vi tillsammans, även om det alltid är han som bestämmer. Det pirrar i magen av förväntan, en lust som aldrig försvinner, en längtan att vara till lags, behaga denna man som gjort mig till sin, förstår fortfarande inte varför, måste nypa mig i armen igen, jag skattar och är så glad.

 

Vi går mot hytten, förresten hytt, snarare en svit, där vi har gott om plats att umgås även när vi är där inne. Jag serverar en kall öl till Han och jag börjar packa upp. Det är varmt, känner svettpärlor sakta börjar rinna mellan mina bröst, mellan skinkorna, men välkomnar värmen iaf.

 

Båten börjar röra på sig, och jag undrar, kommer jag att kunna uppföra mig? Som han vill? Fast jag känner mig busig, lite full i fan, ler lite för mig själv, tittar bort mot Han, Han som är min. Och blir alldeles varm inombords.. Det pirrar, många fjärilar i magen ;)

 

Han ser på mig, med den blicken som gör mig knäsvag, kom befaller den, jag går sakta fram, känner jag nästan börjar skaka. Han tar tag i mig, vänder mig runt och ger mig en rejäl dask i rumpan, opps den dasken sved på min solbrända rumpa, nu kan Slynan gå och ta en dusch säger Han. Jag går in i duschen, klär av mig och låter det svala vatten kyla ner mig, känner ett litet vinddrag, och plötsligt är jag inte längre själv i duschen, Han har kommit för att joina mig. Han ställer sig bakom mig, håller runt mig, ger mig en kyss i nacken och jag skälver till av behag. Han vänder mig om och lyfter upp mig, mina ben slingrar sig runt hans härliga kropp, och med en enda rörelse är Han inne i mig, låter mig glida ner lite, så jag kan känna hela hans inne i mig, jisses vilken härlig känsla ;) 

 

Efter att ha duschat, var det skönt att lägga sig en stund i sängen, bara vara, njuta, känna, att ta in allt detta. Alla intryck och känslor har tagit ut sin rätt och kraft, jag slumrar sakta in, i en dröm som virvlar runt innan jag somnar.

 

Vaknar sakta till kaffedoft, åhh vilken lyx ;) Han har serverat kaffe till mig, haha. Öppnar sakta ögonen och ser rätt in i dom vackra bruna ögonen, lycka är det jag känner. Sträcker på kroppen och känner bara välbehag, och återigen känner jag lust, åtrå och det går en liten rysning genom kroppen, vill ha mer säger den..

 

Och mer får den ;)

Länge leve drömmar och fantasier;)