Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Bad thought's, bad mind. 25/7-2016

25.07.2016 20:57

 

God kväll Världen!

 

Ikväll är jag ledsen, många många tankar som far runt just nu. Det jag såg på skärmen var inget bra. Dom svarta områdena har jag sett förut, dom säger mig att jag återigen har fått cancer*n tillbaka. Jag är förtvivlad, jag är så ledsen och undrar, varför? Jag kan inte vara 100% säker förrens svaret på biopsin är klar, men vilket fall som helst, ond eller god, det ska inte finnas där.

Jag som var back in buisness, trodde jag, nästan iaf. Men nu rinner tårarna okontrollerat. Jag är helt slut, totalt bottnad och undrar, räcker det inte nu?

Jag ville så gärna börja ett nytt liv med någon, som visserligen egentligen bara är en fantasi, en dröm, men detta satte stopp för vad som kunnat bli eller inte.

Men någon tar så mycket energi från mig, med sitt beteende, någon måste antingen försvinna helt eller stå vid min sida, så är det bara. Men känner jag någon, så försvinner någon, då får det bli så. Men någon får inte på nåt sätt vara kvar i mitt liv, om någon inte pallar att stå vid min sida, någon tar för mycket enrgi från mig, energi som jag behöver själv, om jag ska orka, igen.

Nu ska jag lägga mig på soffan och hoppas jag somnar. Imorgon ska jag åka ut till Vätterviken, om det är ok väder, hämta kraft och energi. Imorgonkväll går turen återigen till Tyskland ;)

 

Ta hand om varandra

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage