Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Att ställa upp ;)

11.07.2017 09:32

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp till lite sol, lite molnigt och varmt, känns lite som åskvärme. 
Blev lite stolpe ut för Mitt Hjärta Rowena Crown igår, blev dödens, inte så bra med tanke på att det var 2 mån sen hon starta sist. Hon var lugn som en filbunke, vilket jag tog som dåligt tecken innan start. Och som Tobias (kusken) sa efter loppet, det var inget tryck i henne. Men hon skötte sig, gick felfritt och en slant in på kontot till ägaren, så vi kör på, och nästa start blir den 24/7.

 

Känslor har jag inga kvar, för någon, svårt att få känsla och respekt från de flesta. Kontakt blir det både här och där, men sen blir det stopp. Har kanske blivit för bränd, av de som kallar sig för Herre och Master. Tog lång tid innan jag förstod att dom gjorde fel, inte jag. Kommunikation är A o O, i alla relationer, bryts den, då blir det bara pannkaka av allting.
Visst, jag är kräsen, men bara för att jag är jag. Och kanske jag får vara själv resten av livet, fine, säger jag idag. Var en tid då jag verkligen saknade någon, som liksom aldrig fanns för mig, utan bara för sitt eget ego. Det betackar jag mig för.

 

Nu har jag tagit bort dessa forum, har inte nån anledning för dagen att ha dessa kvar.
 

Var meningen det skulle bli camping nästa vecka, men så blir det inte för mig. Jag har varit egoistisk hela året, varit ute, partat, vart på klubb då och då, så nu böjer jag mig för dottern, som vill till sin pappa i Norge, just nästa vecka. Var den enda veckan det passade han pga mycket jobb. Känns inget kul att säga nej till min kära väninna, men har varit väldigt vag hela tiden pga av saker å ting. Ibland får man bita i det sura äpplet helt enkelt. 

Nu den sista timmen har finvädret kommit. Sol från en blå vacker himmel och jag är hemma, hmm. Kanske kan ta mig en tur imorgon istället...

Ikväll tror jag det blir speedway med grannen. Tackar min lycka att få just denna gamla man som granne och faktiskt som en god vän. 85 år och han är bara snäll, ställer upp som djurvakt när jag frågar, aldrig några problem. Ska också köra han på lördag till sitt barndomshem, där det blir sammankomst med hans syskon och annan familj för honom.
Ställer han upp, måste även jag göra det, eller hur? ;)

 

Nu dags att sätta lite fart här hemma, med 3 katter och en hund, blir det fort dant och mycket hårdottar både här och där.

 

Så, ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take care

Kram LaMirage