Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Ärlighet. 11/8-2016

11.08.2016 06:41

 

Godmorgon Världen!

 

Sovit gott och drömfritt inatt, och ända till 06.15, det ni ;) Sovmorgon och inget stall idag. Men var på väg ner till stallet sent igårkväll, när regnet hölja ner, blåsten som gjorde att det regna på tvärs. Men unghästarna är flera, så dom tog nog skydd av varandra, de andra som går ute har täcken. Kanske dom får stå inne inatt allesammen, är det för blött i backen, finns ju ingenstans att sova där det är torrt, och sjuka hästar ska vi inte ha. 

 

Idag blir det fixa lite hemma, har slarvat med saker å ting ;) Fast det är ju upp till mig, vad jag vill göra och vad jag skjuter upp. Mycket vila iaf, drar till Tyskland ikväll, hoppas vädret är någorlunda iaf, blir trött när det regnar. Och så börjar jag bli förkyld, har varit kalla att köra häst de sista dagarna, trots extra kläder, blåsten har hittat in, innanför dom. 

Ärlighet och öppenhet är egenskaper jag kräver av dom runt mig, utan det finns det inte så mycket att ta fasta på. Om man ska lita på någon, om man ska gilla någon, om man ska älska någon, så måste det finnas just ärlighet och öppenhet. Finns det smussel eller annat, så kommer det fram, förr eller senare, så är det bara. Jag gillar inte att få överraskningar slängt i trynet i tid och otid, men antagligen står det tilt i pannan på mig, för att det händer ibland. 

Jag är för snäll och godtrogen helt enkelt.

 
 

Men för den skull kommer jag fortfarande att tro och hoppas, dels att det finns någon för mig, dels att jag ska kunna lita på människor runt mig. Men tanken har kommit över mig, jag kanske inte hittar någon, någon jag kan ge mitt hjärta till, som jag kan ge mig själv till. Men i dagsläget finns inte någon för mig. Jag tror, för att sen bli sviken, lurad. Sen har jag börjat tappa tron på detta med nätet, alldeles för många som inte är det dom utger sig för, det är helt enkelt för lätt att vara någon man inte är. Var en diskution på DS häromdagen, om just det. Äkta verifiering, borde vara en självklarhet tycker jag, vad är liksom vitsen annars. Att inleda konversation med en annan identitet än den man är. Jag tog avgörelsen att visa vem jag är, både på DS och på BC. Jag står för det jag söker och vill. Och får inte jag det tillbaka, ja då är det inget som blir, enkel ekvation.

 

Nu dags att fånga dagen, gå morgonrundan med doggen.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage