Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Året's första dopp Fredag 6/5-2016

06.05.2016 04:40

 

Godmorgon Världen!

 

Lite kyligt ute så här dags på morgonkvisten, men blir säkert varmt ut på dagen ;) Sovit som en stock inatt. Mår faktiskt riktigt bra. Längesen jag kände det så här. Glad för det. 

Igår var en fantastisk fin dag, och det blev en tur ut till Vätterviken, och konstigt nog, var det varmare därute än inne i Mjölby. Tyckte det var en kall vind som gjorde att jag tveka på att åka ut. Men så glad för att jag åkte. 

Känner på kroppen idag att den har börjat få färg igen. Hade lite frossa igår kväll, men sånt får man räkna med. Min Kära väninna kom också ut dit, premiär för henne i år, gång nr 2 för mig ;) Och faktiskt så blev det också året's första dopp som blev till 2 innan dagen var slut. Någon därute sa det var typ 8-9 gr, stämde nog när vi kände på vattnet med tårna, fast när vi väl doppa oss så kändes det varmare.

 
 

Så 5 maj är ett nytt rekord för mig att ta en dopp, 10:e har det varit förr. Blir svårt att slå ;) Kommer ihåg förr, i yngre dagar, så red vi alltid upp till Lillsjön och badade med hästarna 1 Maj några år på rad, var en tradition. 

Nu kan man inte jämnföra Lillsjön mot Vättern, med tanke på temperaturer i vattnet. Vättern blir sällan över 20 gr, även om det har hänt det varit uppåt 25 gr flera dagar på rad. Ena dagen 25 gr, nästa 16 beroende på vilket håll vinden är, men skönt är det iaf att ta ett dopp ;) 

Blir att åka ut imorgon också, längtar allaredan ;)

 

Och så en liten funderare. Kontakt via nätet. När kan man vara säker? När försvinner otryggheten? När törs man släppa lite efter? Nu har det inte gått lång tid, men är faktiskt lite otålig, tålamod är ju inte min starka sida precis ;) Men vill att olustkänslan ska bli borta. Fast jag kommer nog framöver att alltid vara restriktiv. 

Att bli lurad via nätet av knäppgökar som finns, gör att misstänksamheten nog alltid kommer att finnas kvar. Vill veta med en gång, riktig eller fejkprofil. Tänk så lätt det är att fejka, med bild, bilder, personlighet, ärlighet. Men utan förtroende finns det inget som funkar, så är det bara.

 

Uppbrottet häromdagen (inom familjen) blev ganska smutsigt, var inget kul att läsa på FB, ska inte säga så mycket, även jag har använt FB så. Bitterhet är nog den värsta känslan man kan ha. Den är stygg, ful och känslan är väldigt ond. Man känner den tar ett stryptag, som sakta sakta dras åt. Känslan av att bli sviken, känna sig lurad och helt enkelt undra, va fan hände där. Har själv fått känna denna svarta sida, inte bara 1 gång utan fler. Hoppas att jag aldrig mer få känna den äckliga känslan av bitterhet igen....... 

 

Nu dags att fånga dagen. Mer kaffe, morgonrunda med hunden, sen stallet, saknar hästarna när jag inte är där ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage