Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Äntligen!

09.08.2017 08:41


Godmorgon Världen!

Vaknar upp till mulet och svart himmel, men ändå 16 gr. Trodde en stund igår kväll, att vi skulle få tropenatt, det var 19 gr runt midnatt, men inte heller denna natt blev en vanlig natt ;)

Norrskenet på bilden reflekterar mig, gåtfullt, vilt och galet, lite som jag känner mig. Kunde haft några lativer till, men känner mig enbart tråkig. Dags att göra nånting!


Eftersom jag har varit hemma ovanligt mycket i sommar, så har jag fått lyssna på typ 20-25 ungar, som är utanför på våran innerfyrkant. Ungar som tjattrar på både svenska och andra språk. Var några dagar det faktiskt inte var några vuxna ute. Men det är en tjej, kanske runt 12-14 år, hon är boss över alla ungar, hon pratar svenska, så jag hör när hon tillrättavisar de mindre. Häromdagen kom hon i huckla, menas det då att hon har fått sin första mens och går in i  vuxenvärlden?

Det är sällan eller aldrig både män och kvinnor ute samtidigt, utan män m ungar på fm och kvinnor från typ kl 14 till sen kväll. Jag ser också att en del har hucklor, en del inte. Det jag stör mig på är när de små, kanske 5-6 år kommer med hucklor, fy fan säger jag. 

Och då har jag inte nämnt dom med heltäckande, där man bara ser ögonen. Känner mig väldigt illa till mods, när dom sitter utanför. Usch.....
Blir glad när skolan börjar och jag slipper tjattret utanför.........

 Och så har jag äntligen fått bekräftat det jag ändå trott, i flera år. Nu kan jag släppa det. Känns så bra. YES!!!!!!


Nu kan jag gå vidare, och börjar med det NU!

Nu dags att fixa lite hemma, förbereda inför morgondagen..

Så, Ha en fin dag
Den som söker, ska finna

Take Care
Kram LaMirage