Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Äntligen dags för Mega Abzint!! Lördag 28/5-2016

28.05.2016 08:07

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar sakta upp, sitter i soffan med en kopp kaffe. Sovit gott några timmar, trots att vi var flera i sängen ;)

Sitter och tänker tillbaka på gårdagen, gårdagen som var en fantastisk kväll/natt. Härligt umgänge innan med vänner och grillning, god mat, jag hade gjort det mesta haha ;) Beröm för min marinad, alltid kul när det uppskattas.

Bara promenade bort till Kvarnparken, var ett kapitel för sig ;) Väl där var det så många kända ansikten i kön, blev ett riktigt kramkalas, och så många kramar på en kväll, var det längesen jag fick. Mycket folk, både med förköp och utan, och det blev till slut fullt. Kan tippa på att det var runt 400 pers.

Träffade många kända människor, bla syrran till mitt kära ex, även hans exfru var där, större än vanligt trots hon går på gym ;) Men glad för hennes skull att hon träffat en ny man.

Människor jag inte träffat på 30 år sprang jag på, så kvällen var kul på så sätt. Mycket bra musik spelades, och när Snowstorm äntra scenen blev det fullt ös, och ärligt, vi körde lite låtar med innan, fast man kommer ihåg många låtar, men så är ju Sommarnatt den som är den bästa ;) Bra uppträdande och jag var glad jag beslutade mig för att gå på det.

 
 

Nu ska det packas, vet inte helt vad jag ska ha på mig, bara en del, men ska på förfest innan det stora. Men såg nu att det är en del avstånd, från förfesten till party't, hmm åka tunnelbana i sån klädsel, undrar om man blir uttittad ;)

Vet inte om jag ska plocka upp en eller 2 kvinnor på väg upp, få se vad hon den andra beslutar sig för.

Är allt lite nervös, inte hört nåt om vad jag ska göra på scenen, kan alltid hoppas att jag inte ska upp haha, vet aldrig vad dom kokat ihop för hyss ;)

Nu dags att fånga dagen, käka frukost, gå ut med hunden, slappa en stund innan avfärd.

 

Så, Ha en fin dag och helg

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage