Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Änglar, visst finns dom ;)

04.04.2017 07:19

 

Godmorgon Världen!

 

Min natt har varit lite sisådär, kattskrället har jamat och väckt mig flera gånger, haha men hon är ju för go, får ju i allafall vakna upp och se solen redan stått upp.

Åhh vilken härlig tid vi har framför oss, det riktigt kryper i kroppen efter att få åka ut och lägga mig i Vätterviken och få känna solens strålar på kroppen. 

Fullt upp med allt gällande festen, fast nu är det fullbokat och kan inte säga ja till flera. Kanske det blir avbokningar, men räknar inte med det. Många vill gå, och många har då fått ut sina husbilar och husvagnar.

Så även om vi inte kan vara lika många, som på dom förra Livsnjutarfesterna, så tror jag ändå denna kommer att bli bäst, just för att det kommer att vara många husbilar och det är ett litet ställe, korta gå avstånd. Längtar som en tok, fast jag vet jag kommer att vara dösliten när det blir dags att åka hemåt.

 
 

Änglar finns, man vet bara inte om dom. Dom finns i bakrunden, och träder fram när man som bäst behöver dom. Ibland behöver man inte ens leta efter dom, dom finns bara där, nära dig <3

 

Nu dags att fånga dagen, fixa frukost till dottern, som idag åker till Norge och familjen där, borta i nästan 14 dgr, ska bli skönt. Men vet jag kommer ändå att sakna henne ;) 

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage