Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Alla Hjärtans dag

14.02.2017 07:20

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp idag, själv i sängen efter nästan 2,5 månad med inneboende. Känslan är underbar haha. 

Har funkat skitbra, men det blev lite länge, men igår var det inflyttning, tummen upp för det ;)

Nu kan jag återgå till mina rutiner, dom rubbades mycket. Fick aldrig min egentid på morgonen, ingen ro att sitta och skriva här. Vilket jag behöver, men nu så är jag back in buisness ;)

Alla Hjärtans dag idag, säkert mysigt om man hade haft någon speciell, men som jag egentligen inte bryr mig så mycket om. Visst alltid nice att få blommor eller nåt, men klarar mig bra utan också :)

 
 

Mycket har hänt som jag kanske kommer tillbaka till, eftervart.

Har varit några gånger på den nya klubben i Degerfors, härligt och ett underbart ställe. Planeringen till festen jag ska ha där sista helgen i April, är mer eller mindre klar, allt är fullbokat, men hoppas vi kan öppna upp nytt rum i källaren och yttterligare 30 middagsgäster, totalt 80, wow, allt annat är fullbokat. Blir en härlig vårfest att se fram emot ;)

 
 

Och så har vi 3 PanterTanter äntligen återförenas, känns så bra att det blev vi 3 igen. Och vi firade det med att ta en helhelg på PS i Eskilstuna, där jag aldrig hade varit.

Härligt ställe det också. Och jag fick reda ut saker och ting med Kungen där. Så här efteråt, skulle självklart gjort det för många år sedan, men bättre sent en aldrig, eller hur ;)

Blev mycket väl behandlad av Kungen, både fredagen när det var en Crazy Hot kväll och på Lördagen med en riktigt nice upplevelse ;) Planen är en helhelg där igen nu sista helgen i Februari.

Åhh det var nice att skriva igen, men lite dålig tid just idag ;)

 

Ha en nice Alla Hjärtans Dag

Den som söker ska finna

Take Care

Kram LaMirage