Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Alla Hjärtans Dag 14/2-16

14.02.2016 06:23

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknade upp idag och kände mig tillfredsställd, natten var otrolig, lika bra som dom där dagarna i huset jag var i för några månader sen. Fortfarande våt, kände där piskan varit, mmm me like. Men vad fan, var ju bara en dröm. Haha nu är det verkligen på fara med mig, när jag drömmer som det kändes, verkliga drömmar. Fast det var ju riktigt nice, men fel person inblandad, hehe. Blir visst aldrig av med han, skitstövel nr 1. Blir jobbigt om han ska komma på nätterna och störa ;)

 

Och så är det Alla Hjärtans Dag idag.. Har aldrig varit nåt för just det, och inte känns det nåt annorlunda för att jag är singel heller. Men visst, hade blivit jätteglad för en bukett, choklad är jag inte speciellt glad i ;) Men ni som kan, ge er livskamrat något idag, vet det kommer att uppskattas. Är ju inte all världen av tilltag att ge lite blommar, lite choklad med hjärtan på ;)

Det började frysa på i fredagskväll, en kväll som blev riktigt rolig och en kväll fylld med mycket skratt och dans. Åkte in till min kära väninna i Linköping, tog med en flaska Captain Morgon (den ljusa) och sa, du får ingen cola, haha. Fast hon gillar inte att dricka den rent som jag gör, så det blev blandning för henne med 7up!!!! ;) Hur som helst, vi hamnade på Harry's, herregud så många år sen jag var där sist, likaså för henne. Var riktigt nice där vid pianobaren, vi sjöng och dansade, fick med flera såklart. Även ett par killar som satt nära. Fast det visade sig senare att dom var ganska tama ;) Fast trevliga. Och som sagt, en riktig rolig kväll blev det, det får vi göra om ;)

 

Me and My Loving Friend ;)

 

Idag blir det att kolla sport, självklart, fixa det som släpar efter här hemma, har en tuff vecka framför mig, med en tur och retur till Tyskland fredag eller lördag, beronde på väder och om det ev blir starthäst på söndag, men vilket fall som helst, blir alltid sliten efter att varit vaken ett dygn och kört, men kul är det. Hästbussen är redan fullastad med gosaker ;) Bara det finns vikt kvar till det jag vill ha med mig hem ;)

 

Så, ha en fin Valetin's Day

 

Take Care

Kram LaMirage