Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

25/12-15

25.12.2015 04:41

Godmorgon Världen!

 

Tidigt vara uppe så här dags en Juldagsmorgon ;)

Men det finns en god anledning ;) Dottern ska åka till sin pappa i Norge idag och vara där till över Nyår, blir skönt både för henne och mig, att slippa varandra några dagar ;)

Åhh vilken underbar Julafton jag hade igår, fick umgås med båda mina döttrar och barnbarnet, inte ofta det händer, och så resten av familjen, Julfrukost hos brorsan med hans familj, sen resten av dagen hos syster yster med familj, släkt och vänner, var så nice. Så mycket god mat och härligt sällskap. Hängde med systersonen och hans sambo och tog in hästarna efter vi sett Kalle Anka, ett måste inslag på Julafton, eller hur ;) Fick sen åka i Axevalla's startbil, som var till låns när det var V75 i helgen på Mantorp, var lite coolt faktiskt, har inte åkt i en sån sen jag var 10 år.

Snäll har jag tydligen varit också, fick en ny assistent, dom vill tydligen jag ska baka mera nu när jag har 2 ;) En tv till sovrummet, så nu slipper jag somna i soffan och en del annat, tacksam för den fina Julafton jag fick...

Nu ska vi snart köra till bussen, jag fortsätter till stallet, blir iaf tidigt färdig där idag ;)

Och senare idag får jag faktiskt besök, och vad som händer eller inte händer, ja det får vi se. Tar det som det kommer, blir det sex eller inte, en sak vet jag iaf, ska ta en whisky el 2 ;)

 

Så njut dagen

God fortsättning

Take Care

Kram LaMirage