Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

17 Mai. Gratulerer med dagen Norge!

17.05.2017 08:44

 

Godmorgon Världen!

Vaknar upp till att det regnar, det var då på tiden. Värmen kan ju inte komma förrän vinden vänder, vilket den börjar att göra nu, när det regnar ;) 

Och idag är det Norge's Nationaldag, 17 Mai och nu börjar det bli några år sen jag var i Norge och firade denna dag, men ska ju dit snart och ha några härliga dagar med min kära väninna sen 20 år tillbaka. En väninna jag alltid hälsar på när jag är där, har tyvärr bara blivit några timmar, eftersom dagarna när man är där, blir så intensiva med alla man ska hinna att träffa. Men denna gång, ska jag sova hos henne, vi ska Lörenskog festivalen, se på CC Cowboys och Bjelleklang, och tills nu är det sålt nästan 2000 biljetter, glädjer mig våldsamt till denna tur. Räknar med att jag också åker till Bjerke, storhelg där med Oslo Grand Prix på söndagen. Trav i världsklass vill jag inte missa, när jag ändå är i Norge. Ska ju även hinna med att träffa släkten. Som vanligt intensiva dagar när jag är över gränsen ;)

 
 
 
 

Längtar galet mycket till lördag, trav på Mantorp och Mitt Hjärta Rowena Crown ska göra sin första start, wow, vilket jobb vi har gjort med denna knasiga tjej, som visar och känns som en riktig kanon, om bara hon hänger med också med huvudet. Och för en gångs skull är jag lite glad över att vi fick spår 12 och att Tobias ska köra henne. Han gillar henne, och har kört henne när hon gick premielopp i sep-16 och nu när hon gick kvallopp april-17, viktigt att någon som gillar henne, så hon känner sig trygg. Gud vad jag älskar denna vimsepanna och vet att jag har gjort ett mycket bra jobb med henne, hoppas hon verkligen visar sig fram på lördag, dra i högertömmen Tobias, svep hela fältet haha.

 
 

Som texten skrives, så lever jag. Sällan alltför lång planering, man kan ju inte veta, men just denna sommar är mer eller mindre bokad. 

Norges tur på några dagar, sen kommer min kusin från Gävle med sin husbil och vi ska åka runt till släkten vi har här i Östergötland. Sen Midsommar i Mellbystrand, vi är väl runt 40 pers som kommer att fira den helgen ihop, åhh så kul det ska bli.

Första veckan i Juli måste jag hålla mig hemma, dottern åker till Danmark med kusiner och sin pappa, blir skönt att vara själv hemma ;) Hon ska åka 1 vecka till sin pappa nångång under sommaren. Så 2 v barnfritt längtar jag till.

 

Och så måste jag återkomma i ämnet män/killar. Att det ska vara så svårt att läsa profilen, där det uttryckligen står att jag inte vill knulla någon som är upptagen. När jag så finner ut att vederbörande är upptagen men står som singel, oj jag läste inte så noga, åhh då blir jag så feddup. Bilder verkar vara det som fastnar och inte text, precis som knäppgöken som vägrar försvinna ut av mitt liv, så fort jag sänder en bild, vilket kan vara som idag, norska flagget, haha då öppnar han med en gång, att det går an, säger jag bara. 
 

Nu dags att fånga denna regniga dag, promenad med hunden, och sen fixa här hemma.

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage