Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

1 November, Halloween

01.11.2017 09:28


 

Godmorgon Världen!
 

Dags att börja skriva lite här igen, känns som om lusten är tillbaka, efter att har varit så inaktiv här. 
Vi går in i November, vintern är i antågande, blää säger jag. 
Men just i dagarna är det Halloween, och lägger upp en bild från 2010, Halloweenfesten på Club Adam o Eva, med man och med hår ;) D
å på den tiden i Blå Huset, och det var roligt att gå på den klubben, idag är jag för det första portad haha, för det andra så finns inte atmosfären på den nya klubben. Så som många säger, det är bara pengar som räknas, och vi vanliga med lite extra vikt är inte så välkomna. Deras miss, och ingen förlust för mig. Min uppfattning ;) Har andra klubbar att åka till. Och planer finns på annat haha ;)

Fick en härlig inbjudan att åka till Loveshack i Degerfors, har inte varit där sen jag/vi hade festen. Men denna gång blir det inget, Men glad för inbjudan och tackar för det. 
Fick också en inbjudan från PS (Paradise swing) i Eskilstuna, kan bli så att vi åker, beror lite på.
Men önskar er en happy Halloween ;) 


Var på Solvalla i fredags, på avelsvärdering med denna vackra häst, Minnestads Dubai. Ägaren vill använda han i aveln nästa år. Nu fick han inga höga poäng, pga otillräckliga unghästprestationer, det visste vi, men för att få använda han som pappa, måste man värdera. Hade gärna haft han som pappa till en fölunge. Han liknar en häst från Frankrike, som härjade på travbanan för ex antal år sen, Ideal du Gazeau. Han finns i stamtavlan bakåt i tiden.

Var och såg på denna Herrgård häromdagen, finns ju flyttplaner. Men oj vad besviken jag blev, denna bild som ligger ute på blocket, måste vara tagen för flera år sedan. Fler byggnader vid sidan av det stora huset, låg inklämt, med kanalen bakom och uppplöjd åker runt hela, och ingen mark till. Vi söker ju ett stort hus, med tillgång till möjlighet att ha hästar och utedrift. Ringde på en annan Herrgård, men där fanns ingen möjlighet, då dom själva drev gården med 250 nötkreatur. Men vi letar vidare, fortsättning följer ;)Nu dags att sätta på kaffe, kommer en väninna hit snart.


Så ha en fin dag 
Den som söker, ska finna

Kram LaMirage