Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Blogg

Ut på tur igen ;)

16.03.2017 06:59

 

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp och det ät ljust ute och solen är uppe ;) Några minus känns det som det är, blir en fin dag. Våren är i antågande, snart iaf ;)

 

Att fylla år på FB är fantastiskt, så många Grattis hälsningar från vänner, från när och fjärran är härligt. Och det var typ från jorden runt. Och jag tog mig tid att skriva och tacka till var och en, helt enkelt för jag blir rörd, för jag vet dom tänker på mig just då iaf ;) 

 

Smörgåstårtan jag gjorde blev grym, och mycket god ;) Men det blev tung, ca 12-13 kilo haha, och den blev uppskattad av alla, vilken tur va ;)

 

Om nån timme blir det stallet, köra några hästar och bara njuta av att sitta bakom och känna hästkrafterna ;)

Utpå dagen sätter jag mig bak ratten på hästbussen och åker till Sisyfos Gård i Sigtuna, hämta hem den vackra Dubai, han blir säkert glad över att få komma hem till sin matmor i Boxholm ;)

 

Imorgon och helgen med förresten blir lugn, mycket att fixa ang festen, dags för folk att betala. Får också besked om det blir plats för ytterligare middagsgäster, men då i en annan lokal i närheten av Loveshack, hoppas ;) 

 

Nu dags att fånga dagen

Så, Ha en fin solig dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

 

Födelsedag ;)

15.03.2017 07:17

 

Godmorgon Världen !

 

Idag vaknar man upp till sin egen födelsedag ;) Haha vet inte om det är nåt att fira när man kommer upp i min ålder, för det är ju ändå bara en siffra ;) Känner mig inte alls så *gammal* som min siffra och det är ju huvudsaken ;)

Var riktigt sliten igår när jag kom hem från Tyskland, blev en lång tur av olika anledningar. 20 timmar i bilen är slitsamt. Men hade roligt hela vägen med min kära väninna, så mycket skratt. Fast denna tur var kantad av poliser, tror aldrig jag sett så många. Var stor kontroll i Köpenhamn, och nästan alla på och avfarter till motorvägen var kantad av tomma bilar, bilar som helt enkelt inte fick fortsätta av div anledningar. Likaså i Sverige var det många civila polisbilar som stoppat längs motorvägen. Men det är bra dom visar sig ibland haha.

 
 

Började göra smörgåstårta igårkväll när jag kom hem, beställning från syster yster då även min systerson fyller idag. Får se hur den ser ut när jag är klar, blir olika utseenden varje gång haha.

 

Solen är framme och nu vet jag att snart är våren här på riktigt, som jag längtar till värmen. Känner kroppen nästan skriker efter att få känna strålarna på kroppen. Kanhända det blir en tur till Teneriffa, vi får kolla vad flygstol did kostar ;)

Nu dags att fånga dagen, fixa lite här och där, för imorgon är jag borta hela dagen, då det blir en tur till Sigtuna och hämta hem en häst, som har gått sönder, trist och hoppas han får komma tillbaka till travbanan nån gång, en V75 häst som har mycket ogjort kvar.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Måndag, sol och lite kallt ;)

13.03.2017 06:51

 

 

Godmorgon Världen!

 

Var lite segt att vakna och stå upp idag. Dessa helger sätter sina spår men det har också blivit några minus ute, 4 för att vara exakt ;) Men solen är uppe så det kommer att bli en fin dag.

Vilken fantastiskt helg det blev i Norrköping. Träffade så många vänner från när och fjärran, och även såna jag inte träffat men som är med i min grupp, en riktig wow helg. Vi fick en liten svit, så det var en hel del som hängde där både i tid och otid haha ;) 

Fredagens Club Abzint var en rolig, skön, härlig upplevelse ;) Hade med 2 väninnor som båda gillar att ge med div piskor, så jag blev upphängd i taket, en bakom med piska den andra slicka mig, var en härlig upplevelse. Men det blev ett litet efterspel, när vi 3 var färdiga, blev lite kluss med knapparna som skulle ta ner mig, när en man äntra rummet, han släppte ner mig, lite, sen kom han fran och började smiska mig med sina händer, jag var våt efter att ha kommit flera gånger, så det var inte skönt på något sätt, sa nej flera ggr men han fortsatte, sa också stopp, blev förbannad till slut, säger jag nej eller stopp, så ska det vara stopp, vilket denna man inte gjorde. Så ska det inte vara!!! Ett nej eller stopp betyder precis ett nej!

Var han som gav mig en hel del blåmärken på rumpan, och den frågan kom upp på natten när han och frun och ett annat par kom upp på vårat rum senare på natten. Hans kvinna tyckte han hade en bra teknik, det hade han inte.

 
 
 

Nu laddar vi batterierna och ser fram emot en helg på Loveshack och premiär för Ladies Night, hoppas att många tjejer och kvinnor joinar oss då. Killar lär det bli, såg det var ett gäng anmälda redan nu. Längtar att få sätta mig i bilen och åka till Degerfors ;)

 

Ikväll sätter jag kursen mot Tyskland igen, och denna gång följer min kära väninna med, vi får säkert en rolig tur haha ;)

Nu dags att fånga dagen, stallet om ett par timmar. 

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Tro!

09.03.2017 07:23

 

Godmorgon Världen!

Sovit som en stock inatt, och ända till 06.15 ;) Sovmorgon vet jag inte vad det är. Kroppen är inställd att stå upp på morgonen, har ju många års träning haha ;)

Snart iväg till stallet, köra några hästar och sen hemåt och fixa lite innan min kära väninna från Arboga anländer Mjölby i em. Bäst att fixa innan, för sen lär ju hon babbla till söndag em haha ;) 

La ut ett par annonser igår på BC, dom är riktade specifikt till tjejer och par, men det är killar som svarar, undrar om dom vill vara tjejer för att joina oss haha ;) Fick kontakt med chefen för Husmusen, mycket trevlig kvinna, och jag hoppas hon kommer på tjejträffen och demonstrerar, sånt är alltid kul och roligt ;)

 

 

Att tro är en fin egenskap, har tagit mig några år att börja tro igen. Varit en del svek dom sista åren, men har förhoppningsvis lagt det bakom mig nu. Har blivit vän med mitt ex och hans nya kvinna, kändes så bra att jag kommit dit nu. Var liksom sista pusselbiten. Nu kan jag leva fullt ut, utan några hjärnspöken som ligger och gnager, stolt över mig själv ;)

 

Haha såg att Påskkärringa var nyfiken på mina annoser, hehe, den skatan kan hålla sig långt unna mig, hon är en ofyslig kvinna. Och det finns andra som jag heller inte gillar. är säkert ömsesidigt också haha. Nyfikna, falska som börjar att känna sig lite hotade. Det ska dom göra. För folk börjar dra öronen åt sig, och gästar andra ställen ;) Nu lämnar jag detta tillsvidare, kommer helt säkert bli några rader framöver ;)

 

Dags att fånga dagen, kaffe't, gå morgonrunda och sen stallet

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Längtar!

07.03.2017 08:29

 

Godmorgon Världen!

 

Inatt drömde jag mycket om en vit sandstrand och mycket sol ;) Vill så gärna åka iväg, men så blir det inte, jag får drömma istället.....

Sovit mycket gott inatt, fick många timmars sömn, var ett tag sen. Brukar ju vakna typ varannan timme, hmm.

Kom en hel del snö igår, och det har börjat att snöa igen, tur jag har inomhustjänst idag haha ;)

 

Inlägget i gruppen som några vänner från Såne gjorde ang Mr Heffner i Örkelljunga, fick många kommentarer och det gick lite utanför gränserna, så jag stängde av för vidare kommentarer. Det mesta var från personer som varit där, hade tänkt åka dit, men glada att dom nu inte längre behövde tänka på det ;)

 
 

Stannar kvar i mina drömmar om en vit sandstrand ;)

Var en sväng i stallet igår, satt upp bakam Mitt Hjärta <3 Rowena Crown <3, banjobb men fy vad nordanvinden var hård på vissa områden på banan. Så nåt direkt tempo blev det inte, jag låg i 3;dje spår i 3000 m och vi landade på 27 sista tusen. Hon känns verkligen som ett monster, har en stark vilja och jag längtar verkligen till våren är här, med fina bana och då ska vi köra fortare, men alla känns starka och fina, vinterträningen har gett oss fina tjejer på stallet ;)

 
 

Ser verkligen fram emot denna helg. Min kära väninna från Arboga kommer hit på torsdag em, bllir härligt att ses igen, även om det inte var sååå längesen. 

Fredag åker vi till Norrköping och en helhelg där. Hotell, Club Abzint och många många goa vänner som joinar. Längtar som en galning ;)

Vet att båda min kära vänninor från Arboga och Stockholm har med sina väskor med diverse saker i. Om dom får låna mig att leka med, återstår att fundera på några dagar till haha ;)

 

Nu dags att fånga dagen, ut och pulsa i snön med hunden.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Måndag, igen ;)

06.03.2017 06:47

 

Godmorgon Världen!

 

Då vaknar jag upp och det är måndag igen ;) Massor av snö ute, och det blir att skotta fram bilen sen. Alla klagar på snön som kom igår, men det måste komma ner, mer snö och kallt, blir ju ingen sommar annars ;) 

Blev en lugn, härlig, rolig och knäpp helg. Fredagen somnade jag och min väninna runt 20.30 tiden i soffan haha ;) Jag var sliten efter min Tysklandsresa och hon efter en jobbar vecka. 

Så vi var tidigt uppe på lördagsmorgonen ;) Blev soffan och sport hela dagen. Men framåt kvällen piggnade vi till och gick bort till våra vänner, men där var det poker och fylleslag, så vi stannade inte så länge. En polare följde med hemåt, han fick ligga i mitten ;) 

Fick tlf vid 12 slaget, från vänner nere i Skåne. Dom hade varit på ett ställe i Örkelljunga, som defineras som swingersklubb. Han som äger stället kallar sig visst för Örkelljungas Heffner!!

Han berättade att det var ett vidrigt ställe, plysch uppsatt på väggarna med häftapparat. Kostade inget för par och tjejer och även baren ingick. Så där är det killarna som betalar, ganska suspekt. Men det var äckligt där, mycket fylla och ingen hade liksom klätt upp sig. Dom fick en rundvandring som gjorde att dom kunde inte komma därifrån fort nog. Och detta vidriga ställe är tydligen hans privatbostad!! Bad mina vänner att skriva om detta i gruppen, och dom fick respons som hette duga. Det visar sig att några hade varit där förut, 1 gång och aldrig mer.

Bossen för LK skrev att hans sambo tydligen bott granne med detta ställe, och han berättade att om det skulle börja brinna, så fanns det ingen väg ut om man var högst upp i huset. Fy fan för oseriösa sk klubbar!!! 

Och dit åker alltså folk. Framförallt killar tydligen, är ju ändå dom som betalar. GB var tydligen vanligt. Usch för såna killar och män, äckligt!

 
 

Gjorde en kul grej i lördagskväll, vi satt och spelade musik, babbla och tog lite whisky. Sen blev det att jag filmade min kära väninna när hon strippade, haha vi har det roligt ihop hon och jag ;) La ut den i gruppen och vi fick många kommentarer, ni är för roliga, ni gjorde min kväll haha, klart vi bjuder på oss själva ;)

 

Nu dags att fånga dagen, dricka upp kaffe't, gå morgonrunda med hunden, och sen skotta fram bilen och åka till stallet.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Första dagen i Mars ;)

01.03.2017 06:38

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp till första dagen i Mars månad, ett par minus men ändå en strimma hopp att våren kommer tidigt i år ;) Fast frågan är hur sommaren blir? Nästan ingen vinter, varit mycket regn istället för snö, plusgrader isftället för minus, men det blir som det blir ;)

Längtar så efter värmen, sol och bad. Drömma sig bort i solen, känna den värma min kropp. Känna någons händer som sakta smörjer in mig i olja ;) Jaha där drömde jag mig bort haha ;) Kan vara att jag får uppdateringar från ett par väninnor som just nu är på Jamaica. Den ena gifte sig där förra veckan, sände live, var så vackert med vit sandstrand och det turkosfärgade havet i bakrunden, wow. Och idag/natt las det ut en bild, att dom skulle besöka Hedoism, synden's näste på Jamaica, inte ett dugg avis haha ;) 

 
 

Minnen, intryck från helgen dröjer sig kvar. Så glad att jag inte backade denna gång och kommer inte att göra det igen. Jag vill fortsätta träffas och det vill även han. Vem vet, kanske han joinar mig och min kära väninna i helgen haha, fast det funkar ju sådär eftersom dottern är hemma. Men det går att lösa ;)

Annars ser jag fram emot nästa helg, helhelg i Norrköping på Club Abzint. Massor av goda vänner som kommer från när och fjärran. En väninna har beställt hotellrum åt oss, lör till sön, men funderar på om jag ska beställa från fredag. Hon kommer inte förrän på lördag. 

En väninna verkar ha lite problem med saker och ting, och törs tydligen inte att vara ärlig nog att prata med mig, kan bli lite såm problem framöver, men är det det jag tror, så är det riktigt barnslig uppförelse. Får verkligen inte hoppas att det är det. Flera som reagerat kraftigt. 

 

Nu dags att fånga dagen, kaffe't, morgonrunda med hunden, fixa lite sen stallet för att köra ett par unghästar, kul ;)

 

Så, ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

 

Helgen dröjer sig kvar ;)

27.02.2017 06:21

 

Godmorgon Världen!

 

Då vaknar man upp till måndag, igen ;) Efter en otroligt härlig helg!

Som började i fredags eftermiddag när jag hämtade min väninna. Näsan styrdes åt Degerfors, kan ni tänka er att denna lilla ort har kommit för att stanna, så att säga ;)

Denna gång skulle vi bo på Brukshotellet, eftersom B&B var fullbokat av andra härliga Livsnjutare, vi bestämde oss lite försent haha.

Denna fredag var lite speciell, pga att en speciell skulle komma, en speciell som jag träffat förut, men backade, vilket var helt fel av mig, men så blir det ibland. Nu backar jag inte mer ;) Hämtade upp Mr C på stationen. Blev en härlig kväll och lite fantasier blev uppfyllt hehe ;)

 
 

En härlig fortsättning på lördags fm blev det också ;) Mr C skulle åka men hann iaf hälsa på några av våra goda vänner som kom samtidigt som han skulle dra. 

Under dagen och eftermiddagen kom det fler härliga till hotellet, från alla håll, Dalarna, Norge, E-tuna för att nämna några. En riktigt härlig förfestdag fick vi till innan vi skulle åka till Loveshack. Var många anmälda till kvällen, och tror att det bara var nån som missade denna härliga kväll ;)

Träffade *gamla* bekanta och det var så nice att ses igen. Gotta mig lite när dom sa dom hellre åkte till Loveshack ;) Minglet varade inte så länge, buffén var uppdukad och det var så gott, sa till M o M att jag vill ha samma mat på Livsnjutarfesten i April (y)

Full action blev det ganska fort överallt, haha visst är sånt härtligt. Jag var ganska nöjd efter fredagen och gick först å bara myste, tittade, babblade med vänner, på ett sånt ställe är alla vänner ;)

Sent om sider kom en som jag träffade för 2 månader sen, han är en härlig man och vi hamnade i bastun innan det blev sängen för en härlig stund ;) Vi kommer att ses igen. Han bor inte så långt härifrån och är titt som tätt här i Mjölby ;)

Rekommenderar Loveshack på det varmaste, vilket ställe. Nu var det mycket folk just i Lördags, ca 70 pers, och det kanske inte passar alla, men det var en sk WildShack kväll De Luxe, dom kvällarna är för par, tjejer som vill ha flera killar, då blir det mycket folk. Trots det var ca 22 singelkillar, så märktes inte det, för dom vet hur man ska uppföra sig, så toppenbetyg för dom (y)

Men jag vaknade många ggr under natten och förstod lite senare att min urinblåsa hade blivit lite irriterad av helgen, sånt som händer under hettans gång. Har hänt förut men detta var lite väl häftigt, fick springa på toaletten flera ggr och varje gång gick det för mig haha. Hade problem när jag körde hem, inte det roligaste att ha det så under en bilfärd, min kära väninna skrattade gott åt mig ;) Bjuder på den....... Så nu är jag nöjd, för stunden...

 

Nu dags att fånga dagen, kaffe, morgonpromenad och sen stallet några timmar.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Kärlek ;)

23.02.2017 06:29

 

Godmorgon Världen!

 

Lite jobbig natt, vaknat många gånger, så är seg idag. Men i värsta fall, går det ju att ta en tantvila senare idag ;) Har kanske med ålder att göra? Men som oftast, åldern är bara en siffra. Man ska inte lägga så mycket vikt på den, och framförallt inte om man träffar någon som är yngre, då spelar åldern inte nån roll ;) Klickar man, så klickar man. 

I yngre dagar drogs jag till män som var äldre, idag är det tvärtom ;) Jag vill ha långa tränade härliga hunkar, haha, och det visar sig att dom långa härliga hunkarna vill faktiskt ha en sån som mig ;) Äldre, ett antal kilo för mycket, lite galen och crazy kvinna som mig, känner mig hedrad hihi. Spinner vidare på den.

 
 

Kärlek är något jag inte förväntar mig längre, kommer den, så tar jag vara på den självklart. Fast idag lever jag som om jag inte kommer att älska igen. Har haft förmånen att göra det, några gånger, vilket utmynnande i långa förhållande, men räknar inte med det längre. Har träffat några som jag har gillat skarpt, som kanske kunde ha utvecklats med rätt tid och rum. Idag tar jag vara på den eller dom jag gillar, och som gillar mig tillbaka.

Och imorgon är det dags att träffa någon som jag egentligen hade släppt, av olika anledningar, men som skrev till mig och ville träffa mig, och jag sa ja till det, blev så glad. En helg med han, goda vänner och klubbesök på lördag. En lördag som kommer att bli helt galet kul att få bevista. 19 par, 8 tjejer och 22 killar är anmälda, wow. 68 härliga människor ;)

Ryktet om LOVESHACK har verkligen spridit sig. Alla känner sig välkommna där, par, tjejer, killar, transor, ja alla är välkommna där. Dom har verkligen gjort sig förtjänta av detta. Och i o m att folk börjar att strömma till gör att klubben kan utvecklas, byggas ut, för den behövs verkligen. Vore häftigt om källaren snart kan tas i bruk, men det behövs pengar, donationer m m. Coolt att få vara med att utveckla denna härliga oas i lilla Degerfors ;) Bra för samhället också, fullbokat boende en så här helg. Längtar till att åka iväg imorgon ;)

 

Nu dags att fånga dagen, dricka upp kaffe't, gå morgonrunda med doggen, och sen iväg till stallet.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Det snöar..

22.02.2017 07:32

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp till SNÖ!!! Men det har börjat att småregna, så detta blir snart borta. *Kattskrället* skulle ut med en gång, balkongen är ju hennes *ute*, hon marsar nog lite, fast vi har steriliserat henne, fast det tar ju lång tid innan hormonerna försvinner.

 

Fick äntligen möjlighet att klippa av kalufsen igår, dottern tycker jag ska spara till lång hår igen, aldrig i livet att jag ska ha det igen ;) Blev riktigt nöjd med eleven som klippte mig, fast ska tillbaka och fix lite till, vill ha ett annat avslut där bak ;) Haha det där lät ju lite knasigt, avslut där bak haha ;)

 
 
 

Oj som jag gläder mig till helgen, vansinnigt mycket kåta och härliga människor har anmält sig. 19 par, 7 singeltjejer, och 22 killar, wow och det är bara onsdag ;) Kommer nog att bli fler som anmäler sig, frågan är hur många M o M tar in. 

Jag hoppas på fler, då får vi en översikt om hur många vi kan sitta samtidigt. Vill ju att det ska öppnas upp för flera till vår middag på Livsnjutarfesten, kanske slippa att fixa i källaren. Fick ett återbud igår, men har reservlista, så det blev fullt, igen ;)

Men denna helg på Loveshack är för dom som vill ha flera killar, haha det är inget för mig, aldrig varit. Men jag gillar miljön på klubbar, alla dom likasinnade, människor man träffar, en del blir vänner för livet, även om man inte sexar varje gång man ses. Nu för tiden är dom jag träffat genom åren, bara riktigt goda vänner, som jag träffar privat eller på olika sammankomster. 

 

Fick inatt en lite konstig vänförfråga på FB, var/är en poet från Ystad, han hade skrivit på sin sida att han ville nå ut till fler människor, gilla det jag såg och läste, så jag accepterade haha, vilket jag sällan gör om jag inte träffat personen ifråga. Denna fanns på hans sida, läs och njut ;)

 

Nu dags att fånga dagen, ska bara dricka upp kaffe't ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>