Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Blogg

Lördag 5/12-15

05.12.2015 08:23

Godmorgon Världen!

Vaknar upp och stormen har bedarrat, skönt, fast det känns nästan som vår ute, konstigt väder vi har. Årstiderna flyter samman, vill ha en vanlig vinter, med snö och minusgrader, vill ha en riktigt sommar, med sol och värme.

Tänkte mig ut igår, men tröttheten tog överhand, och sov till och från hela kvällen och natten, slitsamt när den slags tröttheten kommer över mig. Men har säkert med att göra det som hände förra helgen. Fattar fortfarande ingenting, varför? 

Lägger ut en bild på mig, första gången jag var ute bland folk efter jag hade misstat håret efter första cellgiftskuren. Var på Friends Arena Feb-13 ;)

Är en annan människa idag än jag var då. Ser på livet lite annorlunda, jag tar mera, jag ger mera, jag vill nåt annat än jag ville den där dagen, jag vill få ut mer av livet, jag vill leva som jag vill, som jag känner. Men så svårt att hitta någon, någon som inte bara skriver, ska vi knulla? Jag vill leva mitt liv, tillsammans med någon som också vill leva ett liv med BDSM inslag, men sånt tar tid att utveckla, att ge tillit och förtroende, det gör man inte hur som helst, till vem som helst. Att jag gick på en nit, med samma man 2 ggr, är inte till att tro. Blir svårt att lita på någon, men det kommer. Hoppas jag, någon som vill ha min tillit och mitt förtroende, men du ska vara beredd att visa mig att just DU är värd det. Ärlighet du vet ;)

Skrev ett inlägg på Darkside igår, detsamma gäller ju alla kontaktsidor, att det är alldeles för lätt att bli medlem, att ha fejkprofiler både här och där, inte så att jag menar att alla ska visa bild/bilder öppet, men nån slags identitetskontroll, så iaf att Admin/webmaster för just den sidan vet att personen ifråga är den riktiga. Är så lätt att kopiera bilder från någon annan och ha som SIN profilbild..

 

Nu dags för mera kaffe.

Blir soffan mest hela dagen, sport sport sport, med Ole Einar Björndalen som kronan på verket, haha. ( har ju bott i Norge i nästan 20 år )

Ha en fin dag/helg

Take Care

Kram LaMirage

Fredag 4/12-15

04.12.2015 05:24

Godmorgon Världen!

Somnade gott på soffan igår kväll, och vaknade upp i den samma när klockan ringde 04.40, hmm blir inte riktigt densamma sömnen som i sängen ;)

Men det är Fredag, helg med vad nu den kan ha att erbjuda mig ;)

Fortfarande snorig och lite feber, trots intag av whisky igår, börja nog försent haha.

Ligger ju lite lågt på sidorna jag är ute på, men trots det så fick jag kontakt med några riktigt trevliga män igår, får se vad som händer. En har ju avstånd och en är nära. Verkar iaf inte vara några skitstövlar ;) Och tackar för det ;)

En tur till stallet snart, ta med det jag bakade igår, släppa ut hästarna från *mitt* stall, mocka lite skit, sela på några kusar åt dom andra.

Nu mera kaffe och sen morgonrunda med doggen.

Ha en fin dag.

Take Care

Kram LaMirage

Torsdag 3/12-15

03.12.2015 06:53

Godmorgon Världen!

Har definitivt inta varit min vecka. Ibland undrar jag om alla skitstövlar söker upp mig, bara för att. Blir så trött på mig själv. 

Varför ska det vara så svårt att hitta nån som matchar mig? Vill det jag vill? Den psykiska smällen jag åkte på nu, var jobbig, tar nog ett tag att hämta mig från den. Men livet går vidare. Kan inte stanna upp och gräva ner mig pga Han. Skulle kunna skriva många ord som jag vill kalla Han, men för tillfället räcker skitstövel långt.

Fick dödsdomen på min bil i Måndags, usch vad ledsen jag blev, pärlan som gått så bra, men som nu har gått i graven.. Är ju inte gjord av pengar precis. Men Änglar, visst finns dom ;)

Plingade på dörren i Tisdagskväll, och där stod Änglarna, dom hade köpt en bil till mig, visste inte om jag skulle skratta eller gråta, så det blev båda ;) Vet dom behöver mig, men att köpa en bil, var överväldigande och jag är så tacksam. Underbart med sådana vänner, Love.

Vaknade idag, snorig och febrig, har helt klart druckit för lite whisky ;) var längesen jag var förkyld. Men det blir att ta en ikväll, bara för att ;)

Mildväder igen, konstig höst och som nu, vinter. Skulle vilja åka iväg, till solen, ett turkosfärgat hav och till en vit sandstrand, men det finns bara i mina drömmar.. 

Ligger lite lågt just nu, måste bara hämta mig från smällen. Ta tag i den biten, för visst är det så, att DU finns nånstans, DU som vill detsamma som jag ;) DU är välkommen att höra av dig ;)

Nu dags för mera kaffe, packa det jag bakade igår och åka till stallet med det ;)

Ha en fin dag.

Take Care

Kram LaMirage

Tisdag 1/12-15

01.12.2015 04:34

        Godmorgon Världen!

Vaknar upp till första dagen i årets sista månad, snart är 2015 ett minne blott.

Varit ett år fyllt av både glädje, skratt men också många tårar. Tid till eftertanke, tid för att kanske ta ett steg tillbaka, bara att vara mig. 

Var en trevlig man som skrev till mig på Darkside igår, kan väl inte vara så svårt för dig, att hitta någon som passar, du verkar vara rak, ärlig, snygg och seriös, tackar ödmjukt för dom komplimangerna. Visst finns det *ruttna äpplen* skrev han, jo tack jag vet, svarade jag, dom drar sig till mig, helt klart. Haha.

Sitter idag med många olika känslor efter mina dagar i Ingemansland. Hade det riktigt nice och vet att han hade det också, men vi hade tydligen olika uppfattningar, har inte hört ett ljud, inget svar och är helt klart ganska förvirrad och skitförbannad. Får lägga upplevelserna och ögonblickena i glömmeboken, förtjänar faktiskt inte att bli behandlad som trasch. Men hans förlust, jag klarar detta också, skitstövel.

En annan man skrev till mig på BC igår, skulle gärna bygga upp en KK relation med dig, men där var det stopp. Vardagslivet skulle hållas utom, och visst, kan hålla med om det, men vad händer om det blir något mer? Avbryta? Sluta träffas? Funkar inte riktigt så med mig, även om jag i utgångspunktet inte söker en livskamrat, så ska iaf den dörren vara öppen, inte stängd.

Har börjat lite smått med att planera Nyår, som vi ska fira här hos mig. Dottern åker till sin pappa i Norge juldagen och blir där till skolan börjar igen. Ska bli skönt att vara själv hemma, är lite jobbigt ibland att hon alltid är hemma, men så har vi det och det är bara att rätta sig efter det.

Nu dags för mera kaffe, en morgontur med doggen ;)

Ha en fin dag.

Take Care

Kram LaMirage

Måndag 30/11-15

30.11.2015 04:28

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp och det är storm och snön börjar yra också, ska inte klaga, det är så här att bo i Sverige. Och att det att vi är i slutet av November och ingen snö, har för mig varit perfekt ;)

Sovit gott, men kunde tänkt mig att ligga kvar i sängen, just idag, bara idag. Men hästarna väntar och vill ut, kommer snart ;)

I lördags var jag så sliten efter mina dagar i Ingenmansland, somnade ett par timmar, slöglodde på travet, lyssna på musik och skulle helt enkelt bara vara, men tlf ringde vid 22 tiden, kom och joina oss ;) Så en tur till mina vänner och därefter blev det en tur till *hålet* gillar det stället ;) Men det blev inte många danser, min kropp kollapsa, fick ta taxi den lilla biten för att mina ben inte orkade, konstig känsla och obehaglig. Blev extra morfin och tabletter när jag kom hem, hjälpt in av taxichaffören, hmm. Men det var som vanligt igen när jag vaknade igår, så kanske en efterdyning av mina dagar på vift ;)

Och ang dom dagarna, sitter med en känsla som inte är nån bra feeling, så jag gick väl på en nit, igen, när det gäller denna man. Så nu har jag stängt den dörren, överallt. Accepterar inte att bli behandlad så här och framförallt när jag inte vet varför. Vi hade härliga dagar båda 2, med både det ena och det andra, så jag sitter här på måndagsmorgonen och är väl helt enkelt blåst av denna man, hans lost och fan ta han om han kommer smygande tbx, skitstövel.

Sådana här saker gör att jag blir ännu mer tveksam att träffa nån via nätet, att jag ska ta steget till träff, dejt, middag eller vad det nu måtte bli. Få se om jag ligger lite lågt nu, taggar ner sidan på BC.

Nu dags för mera kaffe, gå ut med hunden och sen ladda för en dag i stallet, är ju lunchtrav med häst ut från stallet, hoppas på vinst ;)

 

Take Care

Kram LaMirage

Lördag 28/11-15

28.11.2015 16:28

God lördagskväll Världen!

 

Hemma igen efter ett par intensiva dagar. Mån åktur förde mig till Ingemansland, och jag undrade var i hela friden har jag hamnat ;) När jag stod och väntade kom den där känslan igen, känslan, har jag blivit lurad igen? Osäkerheten kom smygande men jag väntade, fick ett mess, snart Min Slyna. Var faktiskt på väg att vända och åka hem, när telefonsamtalet kom, Nu.

Körde fram till huset där vi skulle ses, hyrt enbart för dessa dagar.

Lämnade mina saker vid ingång och gick uppför trappen och in i famnen till Min Herre, kändes som om jag kommit hem ;)

Denna man som styrt mig i många månader, även lurat mig, avvisat mig, behandlat mig som luft, behöver bara knäppa med fingrarna så kommer jag ;) Men känslan när hans armar är runt mig, den är obetalbar. Allt är som bortblåst där och då ;)

Vi började torsdagskvällen med nåt gott i glaset, alltid whisky för min del, sen detta med att prata när vi träffas, har vi ju gjort för några veckor sen. Mycket ska falla på plats och då framförallt avståndet, men just nu skiter jag i det.

Har en stark vilja att bli Hans Slyna och det har jag varit dessa dagar på alla sätt. Han ger mig sådana urladdningar att jag blir helt borta, skakar, fryser och då tar Han väl hand om mig. Somnade i Hans armar i torsdagsnatt, vaknade mitt i natten med mina stövlar på mig haha, genomblött på, givetvis min sida av sängen, Herren ska ju självklart inte ligga där det är vått efter mig ;)

Igår skulle vi se på längdskidor, vilket Han gjorde men inte jag, han tillfredställde mig gång på gång, så jag hade ingen möjlighet att koncentrera mig på tv'n ;)

Senare var det dags att klä om till maten, och jag var efterätten, stövlarna på, förbudna ögon, halsband och koppel fick jag krypa in till sovrummet, vet inte hur det såg ut men kände latexen i sängen. Jisses amanda vilken omgång jag fick, Han fick använda mig som Han ville och jag njöt, jag skrek, jag kved, jag snyftade och vet Min Herre var nöjd med sin Slyna.

Halsbandet, ja, är det mitt? Det återstår att se.

Var tvungen att helt enkelt ställa in mina planer jag hade ikväll, skulle träffa mina kära vänner från Stockholm och vi skulle gått på Mini-Abzint, jag orkar helt enkelt inte det. Har sovit ett par timmar, så lite senare ikväll kanske jag går bort och umgås med andra vänner, får se vad jag orkar.

Ha en fin kväll

Take Care

Kram LaMirage

Torsdag 26/11-15

26.11.2015 12:46

God middag Världen!

 

Torsdag, en torsdag som inte är som en vanlig torsdag ;) Förutom att jag vaknade imorse, och nätet funka inte, hmm lite konstig känsla, t o m dottern var uppe tidigt och klaga, trots hon var ledig, Nörd ;)

Somnade ifrån fotbollsmatchen igår kväll, hela 7 minuter såg jag, haha, var trött och sliten, hade lite mycket att fixa, laga mat, fixa ett gäng matlådor så fröken har nåt att äta när jag i eftermiddag sätter mig i bilen, enda jag vet är åt vilket håll jag ska, resten får jag besked om senare, haha galen och crazy som jag är, gillar sånt här, vet vem jag ska träffa. Vi träffade för några veckor sen och nu ska vi ses igen. Är nyfiken, förväntasfull och längtar efter att ses igen. Kan bara tänka mig vad han har för planer för mig haha. Men samtidigt, är ju detta jag vill, det jag söker, längtar efter. Att få vara någons speciella Slyna, om jag är/blir en bra Slyna återstår att se, finna ut;) Det är ju en vardag i detta också, inte nu, inte idag, inte denna helg. Nu ska jag bara ge efter, följa, göra som jag blir tillsagd ;)

Dags att packa färdigt, fick just ett mess, ta med det och det ;) Självklart gör jag det..

Är en stund kvar till avfärd, kan slappa lite innan det blir en bilfärd på 2 1/2 timme, glädjer mig ;)

Önskar alla en härlig torsdag och helg, vet inte ens om det är nån täckning dit jag ska ;) Så kanske lite skrivet här.

 

Kram LaMirage

Tisdag 24/11-15

24.11.2015 05:08

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp och det är mildare ute, plusgrader, blir nöjd, kanske jag kommer in i min bil som av nån anledning var omöjlig att komma in i igår, grr, hatar när saker inte funkar.

Idag är det 1 månad kvar till julafton, hmm är inte längre något glad i julen. Förr om åren var alltid mitt hem fullt pyntat till 1 december, nu har jag och dottern blivit eniga om att bara ha det som man ska ha, fast julgranen är ett måste;) Den vill hon inte släppa på. Vi åker varannat år till Norge för att fira Jul, men i år vände vi på det, min äldsta dotter och barnbarn kommer hit, så det blir att fira Jul hos syrran i år. Juldagen åker dottern till sin pappa i Norge, som hon gör varje år, skönt med egentid på mig ;)

Somnade gott, faktiskt med ett leende ;) Ibland blir jag så förundrad över att jag råkar ut för dom största skitstövlarna, när den ena försvinner, kommer den andra tillbaka ;) Igår var en sån kväll, haha. Blev kontaktad efter några veckors tystnad, blev både förbannad och glad. Någon har funderat och tänkt. Utan att kontakta mig sen vi sa hejdå. Lämnade mig med många fråga efter helgen vi hade. Tryckte ner mig rejält kände mig avvisad, dissad och självklart förbannad. Med vilken rätt hade han att behandla mig så? Men dragningen är stark och kanske vi ses redan till torsdag, återstår att se om vi får till det.

Nu dags att gå ut och finna ut om jag kommer in i bilen.

Ha en fin dag.

Kram LaMirage

Måndag 23/11-15

23.11.2015 05:14

Godmorgon Världen!

 

Måndag morgon, kallt 8 minus, får hoppas min lilla bil startar om 1 timme, hmm.

Sovit gott inatt, även fast det finns saker och ting som surrar uppe i toppen, en dag i taget.

Haft en underbar och härlig helg, med vänner. Fredagen började jag på röntgenavdelningen, var kallad till kontraströntgen, varför vet jag inte, onkologen som sänt remiss, få vänta nån vecka på svar, hmm. Fredagen var jag borta hos några vänner, bara umgicks. Skulle varit hemma, var sliten och hade ont, men en sak gjorde mig upprörd, så jag ville helt enkelt ha sällskap, är så tacksam över dom vänner jag har, dit jag kan vända mig när det behövs. Love <3

I lördags blev det stallet tidigt på morgonen, hade lovat att ta det ena stallet, *mitt* stall ;) Mår bra när jag är där, fast kroppen säger nej, men envis som jag är så blundar jag för vad kroppen säger till mig ;) Framåt kvällen kom ett gäng vänner, vi skulle käka och bara umgås, alla är swingersvänner, men man behöver inte ha sex ändå. God mat, jag som gjort ;) Lite i glasen och musik, så en härlig sångkväll/natt blev det ;) Skrattade i flera timmar, har ju ingen sångröst, men sjunger ändå, haha.

En av mina *skitstövlar* i mitt liv, höll av nån anledning kontakt med mig hela kvällen, och så även hela dagen igår, varför vet jag inte, får inget riktigt grepp om saker och sveps väldigt lätt med, på gott och ont. Gillar att skriva med han, han får mig att skratta men också att känna mig utlämnad, får mig att göra saker, ibland med glädje ibland med stor tveksamhet. Vem är han? Ser bilder, och tänker, varför skulle en sån man ha intresse för mig? Filmstjärnesmile, självgod så det räcker och blir över ;) Är många år äldre och kanske därför jag blir påverkad, att jag sveps med i något jag inte vet nåt om. Men kände igårkväll att jag säger hej då. Leder iaf inte till något jag vill, eller gör det det? Avbokade en *dejt* igår, pga han, skulle vara tacksam för det skrev han, att han räddade mig, jag som egentligen behöver bli räddad från han. Mådde inget bra efter att jag avbokade. Ska han få styra mig? Många frågor och väldigt få svar. Messade iaf med vederbörande igårkväll, så vi ses kanske på lördag. Psykisk Dominans är facinerande, man både vill och inte vill. Man vill vara till lags, göra någon nöjd, men oftast får inte jag ut något av det, mer än smicker och vackra ord, som är så lätt att skriva men inte är någon verklighet. Får helt enkelt skylla mig själv. Bara att blocka, eller hur? Men tog bort blockering på DS och BC igår, dumt ja kanske, går ju att ändra på fort, eller hur ;)

Men just igårkväll kände jag mig ensam, ville ha en famn att krypa intill, känna armar runt mig, men det fanns ingen.

Nu mera kaffe, en morgontur i kylan med hunden, väcka fröken och sen åka till stallet.

Ha en fin dag.

Take Care

Kram LaMirage

Fredag 20/11-15

20.11.2015 06:18

 Godmorgon Världen!

Vaknar upp till minusgrader och lite snö, senare än vanligt, men faktiskt helt ok, fast mera snö isf ;)

Sovit lite oroligt, är kallad till kontraströntgen av bröstkorg och buk, vet inte varför, kanske dom hittat nåt mer, kanske dom bara vill kolla. Så det är bara att åka så detta blir gjort.

Igår kväll började jag läsa denna bok, hade svårt att lägga den ifrån mig, är ju så jag kände, till dels känner inför olika senarier, man vet inte vad som komma skall. Har ju förmånen att ha en väninna, som ser mig som sin ägodel ;) när hon flera gånger gjort att jag kommit in i *subspace* vilket har varit en fantastisk känsla, att kunna lita, slappna av och verkligen njuta av hennes behandling av mig, tacksam, vi ses nästa helg ;) Just det att komma in i *subspace* hände en gång i våras på klubben, med 2 sen 3 män som jag inte kände, men jag var på klubben och där kände jag mig trygg. Sen att träffa nån till dels okänd som jag gjorde i Jönköping för ett par veckor sen, som också gjorde jag hade en härlig och tillfredsställande stund gör att jag iaf hoppas att kunna träffa någon för att kunna utveckla och ta det många steg längre, att vara ägd, att bli undergiven, göra som jag blir tillsagd, låta någon ta full kontroll över mig, är min längtan och önskan, om jag hittar han, står skrivet i stjärnorna ;)

Fredag iaf, helg, med vad det innebär, fast det blir nog lugnt ikväll, tror jag iaf ;)

Ha en fin helg, ni okända.

 

Take Care

Kram LaMirage

<< 28 | 29 | 30 | 31 | 32 >>