Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Blogg

#fuckcancer

21.04.2017 06:05

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknade tidigt idag, runt 04.15 och kunde inte somna om. Tankarna började surra och det var bara att stå upp. Fick höra igår eftermiddag, att en väninna somnat in, och det bara efter några få veckor, med diagnos CANCER, denna förbannade, snikande grymma sjukdom som finns överallt.

Är glad jag kom undan som jag gjorde. Dröjde att kontakta läkare, det går över typ, men fick till slut ringa och då gick allt i expressfart. Är ju tyvärr så man gör, väntar väntar och ibland är det försent.

Så är det för en annan vän, i Norge. Men där kan dom inte göra något, hon har blivit erbjuden livsuppehållande mediciner, men hon åkte till Tyskland för att få behandling, kom hem igår, fick avbryta, kroppen sa stopp, och så är hon endast 29 år. Men under har hänt, så jag hoppas och tror det kan hända igen.

 
 

Och just idag, uppkom ett minne på FB, 3 år sen jag fick stoppa i mig en coctail, men det hjälpte, fast så får jag dras med biverkningarna efter cellgift och strålning, kroppen tog stryk och det får jag leva med. Många klarar inte att besegra denna snikande dritt. Jag gjorde det!

 
 

Blev en skön seger igår för Brynäs, men att det ska behöva bli så spännande da ;) Haha kattskrället, doggen och dottern blev rädda när jag skrek in målen, ny match på lördag. Självklart tar Brynäs hem SM guldet ;)

 

Nu dags att fånga denna dag, vinden har vänt och ger hopp om riktig vårvärme, yes yes ;) Stallet om nån timme.

 

Ha en fin dag och helg

Take Care

Den som söker, ska finna

Kram LaMirage

 

 

Dålig dag.

20.04.2017 11:27

 

God förmiddag Världen!

 

Har en lite dålig dag idag, hatar att det inte blir nån värme ute, fryser. Hatar en hel del just nu. 

Men jag älskar dessa roliga bilder som finns på FB haha, dom är klockrena. Gillar att sända dom vidare till en viss person, som bara är helt tokig i bilder, ja inte dessa da, utan bilder på mig. Brukar blanda haha, ena på mig, kanske även nästa och så en rolig da ;) Bitchen i mig som har lite roligt ;)

 

Men gillar inte att jag inte kan åka till Vätterviken, få känna solens strålar, få färg igen, känner mig som blekfis.

 

Men ser galet fram emot nästa helg. Festen kan snart börja. Yes yes 4 månaders plnläggning är nästan över och jag längtar till att träffa både vänner, kända men också nya härliga Livsnjutare.

 
 

Men har ännu inte bestämt mig ang klädsel. Beror på väder och humör. Feeling för just den outfiten eller den kanske, fyller väskan med lite av varje haha ;)

 
 

Igår var jag hos veterinären med Mitt Hjärta <3 Rowena Crown, hon blev sydd i musa för att hon drar i luft, vilket i sin tur begränsar henne. Och lite tveksamt att vi får henne klar till löp den 8/5 som jag hade hoppats. annars får det bli den 20/5 istället. Får se hur hon känns imorgon ;)

 

Nu dags att fånga dagen, även om jag inte är på humör.

 

Take Care

Den som söker, ska finna

Kram LaMirage

Söker desperat efter en fotograf ;) Haha...

17.04.2017 20:16

 

Godkväll Världen!

 

Måndagskvällen är här, den snälla och varmhjärtade har gjort sitt jobb i helgen. Många glada och nöjda vänner efter en härlig Påskhelg. 

En Påskhelg som började redan i torsdag, då min kära *särboväninna* kom framåt kvällen. Vi skulle verkligen kunna flytta ihop, vilket vi också har pratat om, haha ;) Vi hade planer i fredags, men dom la vi ner, av olika orsaker. Vi kände det var bäst och lugnast så hehe ;) Och vi la oss ganska tidigt, för att vara oss da ;)

Påskafton var ju bestämd på förhand, så en hel del förberedelser blir det alltid. Men vi är vana att vara i köket, så det gick galant.

 
 

Fick en whiskey av vänner som varit på Kanarieöarna i 14 dgr, var Eglesias whiskey sa dom haha. Den smakade viol, så vet i fan vad det var för nåt haha ;)

Kvällen blev kanon, som vanligt när detta gäng samlas, nytt för denna kväll, var att jag bjudit upp min granne på 85 bast, en härlig och rolig gubbe, han gillade verkligen kvällen. Och han fick självklart höra vilken musik han ville, bl a Pink Floyd som han gillar.

Allsång och karaoke som vanligt, finns video's ute på FB haha ;) 

Nu är Påsken över, hämtat dottern i Hallsberg, varit borta i 14 dgr, varit bra för oss båda. Och nu kan bitchen komma tillbaka. Och då menar jag verkligen det. Så jävla fucking störd på dessa nättroll, fattar inte vad dom är ute efter, mina bilder? Herregud, dom finna ju både här och där ;) En kommer här ;)

 
 

Är verkligen i behov av en riktigt fotograf, jisses så bilderna kan bli ibland haha ;)

 

Nu ska jag ta kvällen, stallet imorgon och så ta tag i det som är kvar ang festen nästa helg. Shit vad mycket det är att hålla reda på. 65 pers både hit och dit, men gud som jag längtar att sätta mig i bilen kl 09.00 fredagen den 28/4. 

 

Ha en fin vecka, tills vi hörs igen.

Take Care

Den som söker, ska finna

Kram LaMirage

God Påsk!

12.04.2017 09:22

 

Godmorgon Världen!

 

Idag tog jag sovmorgon, skulle upp tidigt, men orka helt enkelt inte. Blir så ibland. Men å andra sidan, vädret utanför uppmuntrar inte mig speciellt, regn och rusk, får bli innedag. Mycket att fixa inför helgen och Påsk ;)

Och så en tillbaka blick till i måndags, till travet och stallet. Jisses, så nervös som jag var då, när jag stod uppe vid staketet, mådde illa så jag nästan spydde. Mitt Hjärta Rowena Crown skulle gå kvallopp. Uppladdningen kunde varit bättre haha, hon låg på golvet och sprattla innan värmningen, blev rädd och var så brunstig, men kusken så nöjd efter värmingen. Ville ha sulky på till kvalet, hmm det hade vi inte haft någongång innan ;) Men oj, plötsligt blev hon en vuxen häst, skötte sig galant i kvalet, men var inte som bäst, ändå gick hon 18.5 sista tusen, sög in luft, så nu blir hon sydd i musa nästa vecka. Frågade kusken Tobias om han kände det jag känner när jag sitter bakom henne, ja Petra, det gör jag. Hon får göra sin första start nästa tävlingsdag på Mantorp, om allt är som det ska ;)

 
 

Vet det är min okuvliga kärlek till denna skrulla till häst, som gjort att vi är där vi är idag med henne ;) 

 

Sent i måndagskväll satte vi kursen mot Tyskland, var ett slitet gäng som åkte iväg och det var storm hela vägen, minskad hastighet på bron, både fram och tillbaka. Att köra hästbuss som är tom, känns sådär när vinden tar tag i skåpet, men självklart fixa vi det med ;)

Påskwhisky'n är bärgad ;) Nu är det bara maten kvar, ska göra köttbullar idag, många som kommer och gillar dom ;) Gäster kommer redan imorgon, stannar till måndag, fler joinar på lördag, så jag ser fram emot denna helg med glädje. Älskar mina vänner och att få umgås här hemma är en stor bonus, då dottern alltid annars är hemma. Men nu är det barnfritt haha ;) Latexlakan ska fram, man vet aldrig hur det slutar i detta sällskap ;)

 

Nu dags att fånga dagen.

 

Önskar alla en God Påsk!

 

Take Care

Den som söker, ska finna

Kram LaMirage

Födelsedag och terror!

10.04.2017 07:02

 

Godmorgon Världen!

 

Idag vaknar jag upp och solen är inte framme, grr. Vill så gärna ha värme nu, visst har det varit fina dagar, men det har blåst för mycket för min smak, kall vind. Och det såg ju inte så mycket bättre ut för påsk heller!! 

Idag är det en speciell dag, våran älskade hund blir 12 år. denna vackra fina, älskade, busiga och snälla Goliat blir 12 år idag, kan vara hans sista födelsedag, då han sliter lite ibland med hälsan, fast de sista dagarna har han varit som vanligt, så glad för det. Hipp hipp hurra ;)

 
 

Och så några ord om det som hände i Stockholm i fredags eftermiddag. Jag som sällan har tv'n på under dagen, fick besked via FB, en kvart efter larmet gick 14.53, där är FB bra. Chocken man fick, innan man riktigt fattat vad det handlade om, mer än att det faktiskt rörde sig om ett terrorattentat. Innan man visste hur många som blev drabbade, innan man visste om ens vänner hade klarat sig, känslorna var många. Hemskt, tragiskt att sånt får hända. Denna gång kunde det varit värre än det blev, så där får vi ändå vara tacksamma, men beklagligtvis fick några betala med sina liv, lider med dom närmaste. Upprättades ganska snart en app via FB, där alla kunde markera sig som säkra, tacksam för den, då jag relativt fick bekräftat att mina vänner var säkra, även om några tyvärr var mitt upp i alltihopa, så var dom ok. Tacksam för att alla mina vänner där är ok.

Jävla idioter det finns, blir så förbannad.

Tillsammans är vi starka!

 

P.s helgen var super, med besök av min kära väninna från Arboga, spontanfesten här i fredags var rolig och bra haha, så det kan bli ibland ;)

 

Nu dags att fånga dagen, fullt upp idag, stallet på fm, hem och sen tillbaka dit, Mitt Hjärta Rowena Crown ska gå kvallopp och jag är skitnervös ;) Efter travet blir det Tyskland ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

 
 
 

 

Änglar, visst finns dom ;)

04.04.2017 07:19

 

Godmorgon Världen!

 

Min natt har varit lite sisådär, kattskrället har jamat och väckt mig flera gånger, haha men hon är ju för go, får ju i allafall vakna upp och se solen redan stått upp.

Åhh vilken härlig tid vi har framför oss, det riktigt kryper i kroppen efter att få åka ut och lägga mig i Vätterviken och få känna solens strålar på kroppen. 

Fullt upp med allt gällande festen, fast nu är det fullbokat och kan inte säga ja till flera. Kanske det blir avbokningar, men räknar inte med det. Många vill gå, och många har då fått ut sina husbilar och husvagnar.

Så även om vi inte kan vara lika många, som på dom förra Livsnjutarfesterna, så tror jag ändå denna kommer att bli bäst, just för att det kommer att vara många husbilar och det är ett litet ställe, korta gå avstånd. Längtar som en tok, fast jag vet jag kommer att vara dösliten när det blir dags att åka hemåt.

 
 

Änglar finns, man vet bara inte om dom. Dom finns i bakrunden, och träder fram när man som bäst behöver dom. Ibland behöver man inte ens leta efter dom, dom finns bara där, nära dig <3

 

Nu dags att fånga dagen, fixa frukost till dottern, som idag åker till Norge och familjen där, borta i nästan 14 dgr, ska bli skönt. Men vet jag kommer ändå att sakna henne ;) 

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Solen har vaknat ;)

02.04.2017 07:32

 

Godmorgon Världen!

 

Hade tänkt att ha sovmorgon idag, men det ville inte kattskrället, hon tyckte jag skulle stå upp före 7 ;) Men solen var uppe, så ska inte klaga.

 

Igår var det ju så underbart väder, som kom smygande utpå dagen och eftermiddagen, verkligen ett riktigt vårtecken ;) Var i stallet på fm och körde fina vackra knäppa Rowena Crown, testade ordentligt, oj oj oj vilken känsla att sitta bakom henne, känna kraften, hennes steg som lägger så mycket mark. Har aldrig kört så fort med henne nångång. 1.20 sista varvet på straka tömmar, tänk om bara hennes huvud kan hålla ihop. Hon är nedövad så mycket som går och ändå så bra, wow, och nu blir det kvallopp den 10/4. Henne har jag varit med från dag 1 och nu kvallopp, vilken känsla.

 

Igår var det ju som sagt var 1 april, brukar inte bry mig, men fick ett som vanligt knäppt brev på bc, kunde inte låta bli att svara som jag gjorde, haha. Vilka knäppisar det finns ute i cybervärlden ;)

 
 

Vad får man ut av att se någon runka via cam? Jag blir bara full i skratt, av bara tanken ;) 

Men så finns dessa guldkorn, som dyker upp nån sällan gång, vilket det nu har gjort. Men han är en norrman, så avstånd är det, men han finns även nära ibland, och hans tankegång har fått mig att verkligen tänka till ;) Min hjärna går på högvarv, har aldrig tänkt så, inte gjort så, så tiden får utvisa. Hade gärna flyttat tillbaka till Norge igen ;)

 

Nä nu är det dags att fånga dagen, ut och gå med doggen, hjälpa dottern att packa och tänker det ska bli skönt att vara själv hemma, utan henne i nästan 14 dgr ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Förändringar ;)

31.03.2017 08:35

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp till regn och gråväder, vill ha sol ju ;) Men våren är ju här, så snart så ;)

Alla vet jag gillar FB, har ju så att säga mitt *liv* där. Och ibland så gör vänner tester, sällan jag gör dom, vilket jag gjorde igår. Haha jag ska förändra världen, visuell ålder 29 år, jag vill inte vara 29 år, jag är där jag är i livet, på gott och ont. Visst några kilo lättare hade ju inte skadat, men bara att gilla läget, eller hur? 

Har en väninna som lagt nästan 100 000 kr på att fixa kroppen, galskap enligt mig, men också det upp till var och en, hade självklart inte sagt nej, om jag fått en sådan möjlighet ;) Dum vore jag då..

 
 

Bilden ovan passar väldigt gott in på BC, och även till dels på KIK. Och av någon anledning, hittar alla såna mig. Undrar var någonstans det står att jag söker idioter och fejkar, för dom tycks sannerligen hitta mig haha. Tror gott om alla tills motsatsen är bevisad.

För ett par veckor sen, fick jag kontakt med en snubbe på BC, gick ganska snart över till KIK, vi pratade, sände lite bilder och han var väldigt på med att träffas, då backar jag lite, men fortsatte att skriva, sen blev det tystare, gick en del tid mellan svaren. Hmm kolla då upp bilder som han sänt till mig, visade sig att dom tillhörde en Renzo Aneröd, hemmahörande i Göteborg, författare, filmregisör, gift haha, oj där blev jag blåst, igen ;) Hatar fejkprofiler, ska det vara så svårt att vara ärlig? Visa sitt rätta jag? Eller skäms man för sig själv eller vadå?

 

Hoppet lever kvar, att även jag ska hitta någon som vill och kan dela livet med mig. Men lever gott tills den dagen ;)

 

Nu dags att fånga denna regniga dag, gå rundan med doggen, fixa lite hemma

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Framåt...

28.03.2017 08:07

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp efter en god natts sömn, äntligen utvilad och redo för dagen. 

Har varit mycket i tankarna, och framför allt efter att Sebastian hastigt gick bort. Har ju känt denna familj hela mitt liv, i o m travet. Kan liksom inte fatta fortfarande. Hjärtattack var orsaken. Helt otroligt. 

 

Men nu verkar det som om våren har kommit, även om nätterna fortfarande är kalla. Solen som jag längtar galet mycket till. Nu hamnar jag inte på nån strand som den på bilden, men det duger det som finns att åka till här iaf ;) Men visst, skulle kunna bo utomlands med sol och värme hela tiden, naken självklart ;) 

 
 

I helgen var vi på bästa Loveshack, förfest med bara tjejer, och Husmusen.nu var på besök med en del av sortimentet. Vi fick klämma, känna, lukta och smaka, blev självklart mycket skratt ;) Det blir fler gånger.

När klubben öppnade kl 20 var det lång kö utanför, rekordet slogs denna kväll i antal. Var som vanligt hett, galet och crazy, själv var jag tillbakadragen och bara njöt iaf ;) Kan vara på en klubb utan att ha sex. För mig handlar det inte bara om att ha sex med någon, mycket som ska stämma för mig, innan jag ens tänker tanken på att göra det, och just i lördags var en kväll som jag helt enkelt bara ville se.

 

Denna helg var ju också en hel del logistik, med förberedning inför *min* fest sista helgen i April. Avstämmning med B&B, som varit fullbokat länge, men ville kolla vilka som betalat in. Riktigt härliga personer som innehar B&B och dom vet vad vi är för *några* haha. Ryktet sprider sig i lilla Degerfors, men inga klagomål.

 

Var även iväg på söndagen med klubbägaren, kolla in en ny parkering för husbilarna den helgen, blir perfekt så även lokalen vi ska inta middagen i. Det bästa är ju det korta avståndet från olika håll. Är mycket att hålla reda på, så mitt vardagsrumsbord är fullt med listor eftersom jag har hand om all bokning när det gäller den helgen ;)

 

Får ju även ta del av vad framtiden kommer att erbjuda, dels med klubben men också en hel del annat, känner mig privilegerad att få närvara och se utvecklingen.

 

Fick en överraskande tlf i lördags, från en stor aktör. Och om det genomförs som planen är, så säger jag bara wow, kommer att bli en fest över alla fester, riktigt kliar i fingrarna att börja med detta, men först våran egen, den upptar mycket tid och tankar.

 
 

Påsken närmar sig och jag längtar till nästa vecka, jag kommer att få ha lägenheten för mig själv, i många många dagar. Tänk om man hade *han* som kunde joinat mig här hemma. Gjort vad man ville utan att veta att dottern är i sin del. Att vara sig själv, göra vad man vill. Hade verkligen varit toppen på kransekaka att ha någon speciell här. Drömma går ju haha ;)

 

Nu dags att fånga dagen, solen skiner, så det blir en härlig dag idag

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

R.I.P Sebbe <3

23.03.2017 15:21

 

God Eftermiddag Världen!

 

Imorse när jag kom innanför stalldörrarna, möttes jag av besked, att en vän, fd hästägare hos oss hade hastigt gått bort igår kväll. Kunde först inte fatta att dom orden kom, kände mig chockad och undrade hur detta var möjligt. Han var ju bara 29 år ju, skulle bli pappa till sommaren. Det kändes som om jag fick en stor käftsmäll, och tårarna bara vällde fram. Härliga S, med sina 204 cm ö h, är borta. Har svårt att fatta detta. Men nyss kom det ut en länk på FB. Travsporten har mist en stor entusiast, en framtidskille inom travet, med sina kunskaper.

Har sett han växa upp, känt hans pappa i hela mitt liv. Så ledsen för dom han lämnar bakom sig, tragedin är ett faktum för hela familjen.

 

Säger som jag sagt sen jag övervan cancer'n, livet är kort, livet är grymt ibland, livet är oförutsägbart.

 

TA VARA PÅ VARANDRA!

Du vet inte hur det är imorgon!

 

Kram LaMirage

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>