Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Blogg

Grattis Sverige! Uthängd!

06.06.2017 10:04

Godmorgon Världen!

Idag vaknat man upp till Sverige's Nationaldag, som för bara några år sen inte firades som den dagen gör idag. För min del inget firande.
Har nyss kört min väninna till tåget, hon kom i lördags.
Och för att återgå till lördagen, droppa spontant in några andra vänner, så det blev lite party, med avslutning någon annanstans ;) Jag var en stund innan jag gick hem, var inte på sexhumör haha =) 
Jag gör bara sånt jag känner för, sen får andra göra som dom vill hehe ;) 
Verkade som alla inblandade var nöjda iaf ;)


 

Så var en epok äntligen över. Har gått lång tid, sen första gången, över 3 år. Kontakt för via BC och DS och sen KIK. Denna man har fart ut och in i min tillvaro, fick t o m starka känslor, och ibland låg jag bara i ett hörn och var så ledsen över hur han behandlade mig, via nätet. Känslor är svåra att förklara, och framförallt när det bara händer via nätet och inte IRL.

 

Nu är det dags att denna skitstövel får tillbaka lite. Han har verkligen lurat mig för sista gången.
Han ville vi skulle träffas i söndags, bestämde plats och ca när, hör av mig när du kan åka, skrev han, sen inte ett ljud efter det!!!

Är inte första gången han gör så här, står på diverse sidor, att han bestämmer träff, antingen att han inte dyker upp på vald plats eller blir helt tyst, som det blev i mitt fall. Det gör inget, för min egen skull, var bara tvungen att säga ja till träff, efter över 3 års tid. Blev inte ledsen, arg , förbannad eller nåt sånt, bara så fucking glad att jag en gång för alla äntligen kan lägga denna idiot till man bakom mig ;)
Han fins på KIK, tobbemannen66, han finns på Badoo, hans finns på HP under namnet Tobbe1975
Han säger han bor i Karlstad, men på alla sidor bor han i Trollhättan, idiot och dagens skitstövel ;)
Ja jag vet, man ska inte hänga ut någon, men jag fick helt enkelt nog nu haha....

Oj det var skönt att skriva av sig hehe ;)

Nu dags att fånga denna soliga och fina dag.

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Timoko och Bold Eagle, wow!

29.05.2017 07:29

 

Godmorgon Världen!
 

Vaknar upp till mulet väder, och det är faktiskt ok. Var 30 gr när jag kom hem igår, runt 13 tiden, räkna med åska, men inget sånt, bara lite lite regn och lika varmt igen, idag betydligt svalare väder.
 

Vilken fantastisk helg det har varit, trav i världsklass, Monstret från Frankrike, som ändå visade sig vara en vanlig häst, nää, skämt åsido, hans lopp i försöket till Elitloppet framkallade tårar och rysningar, krossade allt från dödens, 08,4 var nästan världsrekord, 07,7 står fortfarande Sebastian K för, nästa år är hans lopp ;)
Timoko förtjänade att vinna sitt Elitlopp nr 2, 10 år och var bara bäst igår, nytt löpningsrekord på 09 blankt säger en hel del om den prestationen, Grattis!

 

Lördagen var det Eskilstuna som stod på planen, var deras 9 års jubileum. Bjudna som vi var, min väninna och jag, och vi blev inte besvikna, hade en helt underbar kväll med vänner och nya bekantskaper. Lorden fick visa vad han kunde och gav njutning som få kan, utan att knulla, och utan blåmärken, det är det inte alla som kan, snyggt jobbat och tar gärna flera repriser ;)

 
 

Denna bild från terassen på PS, Paradise swing där vi kunde ladda inför kvällen, långt innan det öppnade, kändes privilegerat att få komma in tidigare, tack ;)

 
 

Ärlighet är A o O för mig, när jag får/har kontakt med någon. Att vederbörande är singel är något jag tar för givet, tills det kryper fram att så inte är fallet. Blir skogstokig på sånt. Att det ska vara så svårt att läsa profiltexten!! Läsa kan väl dom flesta, trodde jag, men ack så fel jag har i det. Skärpning!!
 

Har en dejt imorgon, få se an hur vädret blir, hoppas på varmt och soligt, så vi kan åka till nåt vatten ;) DS är mer seriöst än vad BC är, hoppas jag iaf haha ;)
 

Nu dags att fånga dagen, gå morgonrundan med doggen, tvätta efter helgen's fest ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Ja så kan det vara ;)

24.05.2017 08:28

 

Godmorgon Världen!

 

Kanske för att jag själv är en idiot haha, fast det är ju otänkbart, eller hur?
Skämt å sido, nätet är för alla, tyvärr, och dom som verkligen är idioter hittar ju mig förstås ;)

Hitta denna text i ett dagboksinlägg på Darkside, så passande och bra, och stämmer också för den delen ;)

…jag väntar på att du ska sätta ner foten, 
markera att det är 
nog
någonstans så vet jag, 
att jag har gått liiiite, liiiiite för långt 
men
jag fortsätter. 

jag drar det en liten bit till. 
över
gränsen


Med någon slags skräckblandad förtjusning väntar jag, 
på stoppet. 
på det som gör vår överenskommelse 
till det den är. När du vänder dig mot mig, 
och jag i dina ögon ser
att gränsen är nådd
så (skäms jag) blottar jag strupen och ber dig: 


hugg… 

din bestraffning för mitt beteende, 
är dock värre än så. 
Och jag vet, 
att inte gå så långt igen… Sen vaknar jag och inser att det inte kommer hända 
eftersom den som sätter mig på plats uppenbarligen inte ännu är född :-P
*Muttrar och fortsätter bete mig illa*
 
 

Vädret håller i sig, så glad för det, blir en tur ut till beachen om ett par timmar. Senare rullar bilen neråt i landet, få se vad den turen förer med sig ;)
Snyggingen hörde av sig igår, han vill åka och bada med mig, vilket jag självklart inte tackar nej till, kanske vem vet, tror inte, men man kan aldrig veta. Finns ju inget långt avstånd iaf ;)

 

Nu dags att fånga dagen, har gjort mina sysslor för dagen, t om kört grannen till kyrkan, var nån busstur han skulle på. Fint väder får dom iaf.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Manchester!

23.05.2017 10:28

 

Godmorgon/Godförmiddag Världen!

 

Sovit länge idag med, precis som igår. Helgens urladdning tog verkligen musten ur mig. Men att vakna upp idag och får höra om dådet i Manchester var ledsamt, så många oskyldiga som bara sådär är borta, som hade det härligt på en helt vanlig konsert, fy fan säger jag bara....

Helgen som var och den kommande gick och går i travet's härliga anda. Lördagskvällen för mig blev en besvikelse. Hennes beteende innan var under all kritik, sjövild, tokig, besvärlig och alla nerver låg utanpå. Min kära väninna som var med mig, ställde sig i andra ändan av stallet, vilket jag förstår. När en häst gör som Mitt Hjärta gjorde, blev t o m jag orolig, men hon lugna sig med en gång jag ställde mig framför henne. Kusken var skitnöjd efter värmningen och jag kände ett stort hopp. Hon uppförde sig i loppet, och fick sista pengen, som för mig var ett nederlag. Alla andra och ägaren var nöjda, men inte jag. Ville ta en time out, men det fick jag inte... Får fundera..

 

I helgen är det Solvalla, med Elitloppet som höjdpunkt, och vilka lopp det blir, wow.

 
 

Några av världens bästa hästar startar på Solvalla både lördag och söndag, längtar till sändningen börjar på lördag.

 

Så har jag sytt ihop säcken till nästa Livsnjutarfest, gick fort denna gång. Ville inte ha en massa styr som det blev sist, fast allt blev kanon. Nu kolla jag bara runt på olika kalendrar, Club Abzint, Lustkammaren m m. Hitta inga större evenemang, bestämde mig för ett datum, ringde ägaren till PS, Paradise Swing i Esklistuna, sände ett mail med det jag ville ha, och vips, så svarade han, att allt var ok ;) Ibland är män riktigt underbara, pang och svarar med en gång.

 
 

Och anmälningar har redan kommit in, härligt ;)

Fick även en inbjudan för mig och min kära väninna till helgen på PS, där dom firar 9 års jubileum, så vi åker självklart, tack Kalle ;)

 
 

Härligt väder har vi haft i några dagar, fått lite färg på kroppen och det känns väldigt bra. Nu är det kallare i luften, det blåser, men kanske en tur till beachen i eftermiddag...

 

Nu dags att fånga dagen, städdag de luxe här hemma, blir alltid åsidosatt när det är beachväder ;)

 

Så, Ha en fin dag, så hörs vi..

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

17 Mai. Gratulerer med dagen Norge!

17.05.2017 08:44

 

Godmorgon Världen!

Vaknar upp till att det regnar, det var då på tiden. Värmen kan ju inte komma förrän vinden vänder, vilket den börjar att göra nu, när det regnar ;) 

Och idag är det Norge's Nationaldag, 17 Mai och nu börjar det bli några år sen jag var i Norge och firade denna dag, men ska ju dit snart och ha några härliga dagar med min kära väninna sen 20 år tillbaka. En väninna jag alltid hälsar på när jag är där, har tyvärr bara blivit några timmar, eftersom dagarna när man är där, blir så intensiva med alla man ska hinna att träffa. Men denna gång, ska jag sova hos henne, vi ska Lörenskog festivalen, se på CC Cowboys och Bjelleklang, och tills nu är det sålt nästan 2000 biljetter, glädjer mig våldsamt till denna tur. Räknar med att jag också åker till Bjerke, storhelg där med Oslo Grand Prix på söndagen. Trav i världsklass vill jag inte missa, när jag ändå är i Norge. Ska ju även hinna med att träffa släkten. Som vanligt intensiva dagar när jag är över gränsen ;)

 
 
 
 

Längtar galet mycket till lördag, trav på Mantorp och Mitt Hjärta Rowena Crown ska göra sin första start, wow, vilket jobb vi har gjort med denna knasiga tjej, som visar och känns som en riktig kanon, om bara hon hänger med också med huvudet. Och för en gångs skull är jag lite glad över att vi fick spår 12 och att Tobias ska köra henne. Han gillar henne, och har kört henne när hon gick premielopp i sep-16 och nu när hon gick kvallopp april-17, viktigt att någon som gillar henne, så hon känner sig trygg. Gud vad jag älskar denna vimsepanna och vet att jag har gjort ett mycket bra jobb med henne, hoppas hon verkligen visar sig fram på lördag, dra i högertömmen Tobias, svep hela fältet haha.

 
 

Som texten skrives, så lever jag. Sällan alltför lång planering, man kan ju inte veta, men just denna sommar är mer eller mindre bokad. 

Norges tur på några dagar, sen kommer min kusin från Gävle med sin husbil och vi ska åka runt till släkten vi har här i Östergötland. Sen Midsommar i Mellbystrand, vi är väl runt 40 pers som kommer att fira den helgen ihop, åhh så kul det ska bli.

Första veckan i Juli måste jag hålla mig hemma, dottern åker till Danmark med kusiner och sin pappa, blir skönt att vara själv hemma ;) Hon ska åka 1 vecka till sin pappa nångång under sommaren. Så 2 v barnfritt längtar jag till.

 

Och så måste jag återkomma i ämnet män/killar. Att det ska vara så svårt att läsa profilen, där det uttryckligen står att jag inte vill knulla någon som är upptagen. När jag så finner ut att vederbörande är upptagen men står som singel, oj jag läste inte så noga, åhh då blir jag så feddup. Bilder verkar vara det som fastnar och inte text, precis som knäppgöken som vägrar försvinna ut av mitt liv, så fort jag sänder en bild, vilket kan vara som idag, norska flagget, haha då öppnar han med en gång, att det går an, säger jag bara. 
 

Nu dags att fånga denna regniga dag, promenad med hunden, och sen fixa här hemma.

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Livet är kort!

10.05.2017 08:36

 

Godmorgon Världen!

 

Sovit som en stock inatt, jisses vad sliten jag var när jag kom hem igår kväll. Resan i sig gick ok, men beskedet jag fick när jag passerade Jonköping, där det för övrigt var snöstorm!! gjorde att jag tryckte gasen i botten. Tlf samtalet jag fick från min kära väninna var inget bra, hon hade fått en infarkt, var på akuten. När jag kom hade hon blivit inlagd på kardiologen. Jisses vad skrämd jag blev och blev åter påmind om hur kort livet är. Det kan snu på en sekund.
Att ta vara på livet är något jag fick lära mig, efter min cancerdiagnos, och 2 väninnor har gått bort de sista 2 veckorna av cancer. #fuckcancer

 
 

Att jag gått upp i vikt det sista halvåret är ingen hemlighet. Och självklart stör det mig, konstigt vore det annars. Men ändå, jag vet att jag duger som jag är, med mina extrakilon. hur jag än gör, är jag inte typen att bli smal, har jag aldrig varit och kommer aldrig att bli, inte ens med en operation. Jag är jag och passar jag inte just dig, kunde inte bry mig mindre. Bara så det är klart.

En jag inte duger åt i dagsläget, är den eviga skitstöveln, han tyckte jag skulle banta, skit ner dig säger jag bara, du duger inte åt mig heller. En uppblåst skitstövel vill jag absolut inte ha i mitt liv. 
Men han vägrar att försvinna ut av mitt liv, fattar inte varför han inte bara sticker iväg. Makten han en gång hade över mig, är borta för längesen och den kommer aldrig att komma tillbaka. Han stör mig!! Och vägrar försvinna ut i pereferin. Haha idiot säger jag bara ;)

 
 

Ska bara ta det lugnt idag, fixa lite hemma. Åka in och hälsa på min kära väninna. Och kanske har vi hittat vårat boende. Kunde gott tänka mig att flytta till hus med stor trädgård, får se vad det blir till ;)

 

Nu dags att fånga dagen, gå en morgonrunda i det kyliga Maj vädret.

Så, ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Enrique Iglesias Love

04.05.2017 16:54

 

God eftermiddag Världen!

 

Hemma igen efter en tripp lite runt om innan jag ankom Stockholm igår eftermiddag.

Denna tur visste jag om sen länge, Enrique Iglesias i Globen. Att igen få uppleva denna gudomliga man igen, först i Wien och igår i Stockholm, wow, känner mig privilegerad. Han är en super scen man, hans utstrålning, hans låtar, hans engegemang på scenen är jag riktigt imponerad över. Han springer, hoppar, är ute bland publiken och ger verkligen allt och av sig själv. I'm still in love ;)

Jag hade plats, längst fram vid rampen, och var endast 1 1/5 meter ifrån denna sexiga skapelse. 

 
 

Jag är ett stort fan av HAN, har varit i 20 år, min yngsta dotter är uppväxt med hans musik ;) Hon gillar inte han idag haha, kan bero på att jag lyssnar mycket på han, och ibland höjs volymen rejält hehe, men jag är morsa och gör vad jag vill ;)

Fick en riktigt ordentlig boost av han igår, och mår skitbra efter denna konsert. Snart avslutas hans tour i Europa och han återvänder till USA, men än finns det konserter kvar, Berlin imorgon, sen Finland, därefter 2 st i Italien, försöker satsa på någon av dom, är säkert sista chansen att se han IRL igen.

 
 

Träffade en kvinna, i min ålder, igår i kön in, hon var från New York, och igår var hennes 45:e konsert med Enrique, wow, så avundsjuk, skulle vilja, varje gång hehe ;)

Nu hemma, slappar, dags att återvända till vardagen, laga mat, tvätta kanske. Fast först ska jag ta en pinne och åter se på alla dom video's jag gjorde igår, många utlagda på min sida på FB, men några bara för mig själv, njuter, känner bara en härlig känsla i kroppen, detta behövde jag ;)

 

Så, Ha en fortsatt fin kväll

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

 
 

Festen är över!

01.05.2017 06:11

 

Godmorgon Världen!

 

Måndag 1 Maj. Solen skiner, lite lite kyligt. Sovit som en stock inatt men vaknade tidigt, trött i kropp och huvud. Men vilken fantastisk helg det har varit, är så nöjd. Stolt över mig själv faktiskt. Har varit mycket jobb med att knyta ihop denna fest, denna säck. Men jag gjorde det och har bara fått en massa lovord för en vad alla tycker, en kanonfest en kanonhelg.

Fredagen var mycket styr, for hit och dit. Folk anlände från när och fjärran, hela dagen. Utsåg Kungen av mellbystrand till ordningsvakt, haha slapp en del jobb och turer på det. Tror klockan blev runt 17 tiden innan jag kunde ta en liten pinne och försöka landa och ladda inför kvällen på klubben. Jag skulle *jobba* fixa, plocka undan, se till att alla hade det bra.
Lördagen var jag uppe runt 7.30 och sen var det full fart. Kl 13 samlade jag ihop ett stort gäng som åkte iväg för att duka till middagen, jädrans så bra det blev.

 

Innan festen var det ju hockey, uppladdningen var rolig även om vi förlorade Guldet, många HV 71 fans var på samma ställe som jag, haha roligt ;)

Drog iväg tidigare än dom andra, min fest, så värdinneplikterna kallade. 
Det var underbart att stå och ta emot alla som kom ner i trappen och in i Folkets hus, haha, bra lokal för livnsjutare ;)
Fick mig en ordentlig överraskning när vi stod på scenen och hälsade alla välkomna till bords och sen en ännu mer överraskning när jag fick sätta mig på en stol själv framför scenen, fatta ingenting. Men jisses vad jag fick skratta haha. Min väninna tillika den andra admin i gruppen tog mikrofonen och presenterade först sin man, som representerade våran grupp, sen Kungen av alla, bossen och ägaren för Lustkammaren, sen Kungen av Abzint och till sist Kungen av Mellbystrand.

Musiken började och in på rampen till scenen kom dom, nakna och med stora runda knäckbröd i händerna, knäckebröd istället för ballonger var oslagbart, herregud som jag skrattade, vilken underbar gest. Vilket skönt gäng vi är, tacksam för att det är min grupp ;)

Middagen var god och alla var nöjda. Det blev en promenad ner till klubben, jag och några var kvar för att städa undan det mesta, när vi väl kom till klubben var jag helt slut. Sexandet fick andra stå för denna helg, jag orkade helt enkelt inte. Somnade tydligen in gott och började nynna El Corazon, så mina tankar var på Enrique Eglesias som jag ser IRL på onsdag kväll.....

 

Nu dags att fånga dagen, blir stallet några timmar på förmiddagen.

Så, Ha en bra första maj

Den som söker, ska finna

Take care

Kram LaMirage

 

SM-Guld ikväll?

27.04.2017 06:42

 

Godmorgon Världen!

 

Sovit riktigt gott inatt, var sliten och trött, men nu utvilad, ja nästan iaf ;)
Den stora gula var uppe länge igår, tog denna bild runt 20 igår, och den är uppe idag med, även om det är kyligt. Det är hopp om vår haha ;) 

 

 

Älskar såna här citat/ordspråk/sjukhumor haha ;) Borde ju vara så...

 

Idag blir det stallet några timmar, sen är det dags att packa inför helgen. Har inte ens hunnit att börja. Knöt iaf ihop säcken igår ang festen i helgen, kan inte göra så mycket mer. Det är som det, blir som det blir ;) Längtar som en tok att få träffa alla, men kommer att ha mycket att göra, så så mycket tid till att umgås blir det inte. 

Har egentligen en dejt imorgon, med snyggosen jag träffade på klubben för ett par månader sen, men om det finns tid till det, är en annan sak. Har många att serva denna helg.

 
 

Ska hämta min kära väninna senare idag, och ikväll ska vi jobba in SM-Guldet till Brynäs, yeaaaaa ;) 

Dags att fånga dagen, stallet först på agendan.

 

Så, Ha en härlig helg

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Uppblåsta manfolk ;)

26.04.2017 08:00

 

Godmorgon Världen!

 

Idag fick man vakna till strålande sol och klarblå himmel, dock endast 4 gr, men alltid något, och bättre än regn ;)

Har varit några crazy dagar, mycket som ska fixas till helgen. Folk som inte kan bestämma sig, och dom som tjatar. Nån sur för ditt och nån för datt. Om dom visste vilket styr det är att ordna en sån här fest. Och framförallt, när det inte är allt på samma ställe. Middagen på ett, parkering för husbilar på ett annat ställe, 2 olika B&B, och sen klubben. Negativitet från uppblåsta manfolk drar verkligen ner humöret, men snart är allt i box, hoppas jag.

Men gud som jag längtar till helgen, få träffa andra härliga Livsnjutare från när och fjärran, vänner och även nya bekanta. Snart ;)

 
 

Haha denna bok kunde lika gärna vara för en man, dom är verkligen svåra att förstå ibland. Man vet inte vad dom vill, egentligen. Hade ett härligt spontanbesök i måndagskväll, trots jag inte var till nån fördel. Vaken i 30 timmar, kört 120 mil, hade inte hunnit duscha och så var det Brynäsmatch haha ;)

Men han dök upp iaf, vilket inte alla gör. Kaffe blev det och utan dopp ;) Han får höra av sig när han åker förbi nästa gång, om jag fortfarande har lust da. Det jag menar är, pratade live med en väninna när han var här, och han tog kontakt med henne igår, då känner man sig ganska off. Var och en får självklart prata med vem man vill och jag var inte i form, tar den, no problem. Men så kanske jag försvinner, den som gapar över mycket, mister ofta hela stycket, som det sägs ;)

 
 

Denna bild, säger mer än tusen ord. Det finns några som varit och är i mitt liv, som det passar in på. Nån är borta sen länge, en ängel, nån är nåt ex, som är borta, men ändå en vän, nån luras, och finns ändå kvar. Känslor är svåra att styra, det bara blir så. Men, jag har ändå ett härligt liv, med många vänner, mycket på agendan, men ibland, saknar jag någon att vakna upp med, att utvecklas med, så är det bara..

Ikväll när jag lägger mig, ska mina tankar tänka på den sexigaste mannen jag vet om, Enrique Eglesias, som jag nästa vecka får se live igen, längtar ;)

 

Nu ska jag fånga dagen, en hel del att göra..

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>