Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Blogg

Tråkig...

08.08.2017 09:28


 

Godmorgon Världen!

 

Längesen jag skrev här, har inte känt för det. 
Denna sommar, som inte är över ännu, går till historien för något av den sämsta på många år. Har inte fått den sol som jag så väl behöver inför den mörka årstiden. Har kommit annat i vägen. Mått dåligt länge, när jag till slut åkte till akuten, och blev inlagd. 

Det förstörde så mycket. Att jag inte kunde bara ge mig iväg, till solen som trots allt fanns både här och där i vårt avlånga vackra land. 
 


 

Men åkte iaf upp till mina kära vänner i Dalarna, ut på Ön där dom har sin stuga, efter jag blev utskriven. Hade några underbara dagar där. Slappa, klöv ved, laga mat över öppen eld, badade, åkte båt, trollade för första gången, haha vi fick ingen fisk ;) Men det var bara så härligt.
Tyvärr så blev det akuten dagen efter vi kom hem, men med ny kur antibiotika, som jag slutade med igår, känns det iaf som det går åt rätt håll, håller tummarna.


Såg på trav från USA i lördagskväll.
Hambletonian 2017

 

 

Svenska tränare hade chanser både i de stora 2 åringsloppen och också i Hambletoninan oaks och den stora finalen.
Jimmy Takter, som jag för övrigt känner, liksom hela Fam Takter, sopade rent i 2 åringsloppen både för hingstar och ston. Arian G var bara så rå, henne blir det spännande att följa framöver. 

Åka Svanstedt, så kallad Kung Åke, blev till slut korad som vinnare i det största som faktiskt går att vinna i USA. Han krona kom verkligen på sne efter det loppet. Och det har varit stora diskutionert efter helgens lopp.
Piskbruken är hemska att se på, så nu är debatten igång, så som den ska vara. 
John D Campell, som nu blivit med i styrelsen på Meadowslands, är/var en förgångare, hoppas han kan få bukt med denna vedervärdiga bruk av pisken over there!!!!

 Har inte varit i stallet sen Mitt Hjärta startade, så igår var jag där och körde henne, känns underbart fin ut, och hon startar på måndag. Hon har gjort mig besviken i de 3 loppen hon har startat i, vart är hon jag känner har så mycket i sig? Kommer väl hoppas jag ;)

Och på torsdag ska jag prova henne bakom startbilen, haha, var väl typ 25-30 år sen jag körde bakom bilen, så det ska bli kul ;)

 Något roligt har hänt i sommar. Mitt kära ex, som jag var bitter och förbannad på läääänge, har blivit sambo med sin nya kärlek, är uppriktigt glad för deras skull. Att hitta någon som passar är inte lätt. Så jag är jätteglad och har grattat dom också.

Jag själv räknar inte med att finna den personen längre. Har ingen lust längre, den är som bortblåst. Mycket beroende på dom skitstövlar jag lät komma in i mitt liv. Den första är tillbaka, hmm. 
Men vet nu att alla 3 varit han hela tiden, busted som man säger på engelska ;)

Nä nu får det vara bra för idag.. Känner mig väldigt tråkig om dagen..


Så, ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care
Kram LaMirage

Att ställa upp ;)

11.07.2017 09:32

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp till lite sol, lite molnigt och varmt, känns lite som åskvärme. 
Blev lite stolpe ut för Mitt Hjärta Rowena Crown igår, blev dödens, inte så bra med tanke på att det var 2 mån sen hon starta sist. Hon var lugn som en filbunke, vilket jag tog som dåligt tecken innan start. Och som Tobias (kusken) sa efter loppet, det var inget tryck i henne. Men hon skötte sig, gick felfritt och en slant in på kontot till ägaren, så vi kör på, och nästa start blir den 24/7.

 

Känslor har jag inga kvar, för någon, svårt att få känsla och respekt från de flesta. Kontakt blir det både här och där, men sen blir det stopp. Har kanske blivit för bränd, av de som kallar sig för Herre och Master. Tog lång tid innan jag förstod att dom gjorde fel, inte jag. Kommunikation är A o O, i alla relationer, bryts den, då blir det bara pannkaka av allting.
Visst, jag är kräsen, men bara för att jag är jag. Och kanske jag får vara själv resten av livet, fine, säger jag idag. Var en tid då jag verkligen saknade någon, som liksom aldrig fanns för mig, utan bara för sitt eget ego. Det betackar jag mig för.

 

Nu har jag tagit bort dessa forum, har inte nån anledning för dagen att ha dessa kvar.
 

Var meningen det skulle bli camping nästa vecka, men så blir det inte för mig. Jag har varit egoistisk hela året, varit ute, partat, vart på klubb då och då, så nu böjer jag mig för dottern, som vill till sin pappa i Norge, just nästa vecka. Var den enda veckan det passade han pga mycket jobb. Känns inget kul att säga nej till min kära väninna, men har varit väldigt vag hela tiden pga av saker å ting. Ibland får man bita i det sura äpplet helt enkelt. 

Nu den sista timmen har finvädret kommit. Sol från en blå vacker himmel och jag är hemma, hmm. Kanske kan ta mig en tur imorgon istället...

Ikväll tror jag det blir speedway med grannen. Tackar min lycka att få just denna gamla man som granne och faktiskt som en god vän. 85 år och han är bara snäll, ställer upp som djurvakt när jag frågar, aldrig några problem. Ska också köra han på lördag till sitt barndomshem, där det blir sammankomst med hans syskon och annan familj för honom.
Ställer han upp, måste även jag göra det, eller hur? ;)

 

Nu dags att sätta lite fart här hemma, med 3 katter och en hund, blir det fort dant och mycket hårdottar både här och där.

 

Så, ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take care

Kram LaMirage

Glad trots allt...

05.07.2017 10:48

 

God förmiddag Världen!

 

Hade tänkt mig till Vätterviken idag, men morgonens fina sol och blå himmel är borta, mulet men varmt. Det fick bli en städdag istället.
Dåligt med sömn inatt, mina kära husdjur har hållt mig vaken det mesta av natten, haha, dom är för roliga. Men jag vill sova på natten, inte lyssna på deras framfart här i lägenheten ;)
Blir säkert bättre när dottern kommer hem i helgen från sin Danmarksferie med resten av familjen. Fast tycker det är skönt att vara själv också, kan gå omkring näck om jag vill, spela hur högt jag vill haha.
Men snart blir det att campa med bästa vännen och då ska vi ha det skönt, kanske på alla sätt eller bara att vara.

 

Häromdagen kom en status som faktiskt gjorde mig glad hehe ;) Mitt kära ex har blivit sambo här i Mjölby. Känns så skönt att jag verkligen känner mig glad å deras vägnar. Inget är kvar av den bitterhet jag kände en lång tid, efter det blev slut mellan oss när jag fick min cancer. Den feelingen unnar jag ingen. Att må dåligt av behandling och sen bli lämnad mitt uppe i det, var hemskt. Så jag är tacksam för att jag kan glädjas åt deras samboskap ;)

Ska bjuda på en bild på mig och mitt ex, från 2010 ;)

Lycka till Mr P och Frk H....

 

 

Nu ska jag fortsätta min städning ;)

Så, ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Kram LaMirage


 

Vaggeryd och stalltjänst

01.07.2017 05:04

 

Godmorgon Världen!

 

Var ett tag sen jag skrev här, har inte haft lusten att dela med mig, värre än så är det inte.
Men vaknar upp idag till mulet och lite trist väder, men det regnar iaf inte ;)
Stalltjänst om nån timme, ska ha det veckan som kommer. Syster yster med familj och även dottern med flera, dro till Danmark inatt och blir borta till nästa helg, skönt både för mig och henne haha ;)

I eftermiddag åker jag till Vaggeryd, kvällstrav och starthäst, första starten för han, spännande ;) Och snart även start för Mitt Hjärta <3 det blir ännu spännande ;)

 
 

En vit lång sandstrand hade varit så nice att hamna på, känner jag verkligen behöver sol och bad. Men kanske i veckan det kan bli några timmar.
Att åka utomlands kommer säkert att dröja länge för mig. Bilen blev en dyr reparation men nu står den här hemma iaf, få se vad jag gör, om jag säljer eller inte, bil måste jag ha.
Men är absolut inte humör för något, och inte det att träffa någon. Radera ju allt vad sidor hette, men öppnade Bc häromdagen, är ju iaf ett tidsfördriv ;) 

 
 

En riktig Midsommarstång fick vi rest på stranden i Mellbystrand, vi var imponerade själva haha ;) Och en liten små grodorna blev det med ;) Härlig helg med goda vänner, träffade vänner man inte ser så ofta och så självklart nya. Att fira Midsommar i Mellbystrand blir en tradition, fast det blir lite rumphugget när inte vädret blir som hoppats.
Tyckte dom sa för en månad sen, att det skulle bli den torraste sommaren på 100 år, så fel dom hade haha :)

 

Flyttplaner kvarstår, trodde vi hittat en lägenhet som passa oss, men där fick man inte ha husdjur, kanske det skulle stått i annonsen. Vi har ju 3 hundar och 3 katter ihop ;) Haha vi hade behövt ett strot hus, visst finns det sånna, men alldeles för dyra. Undrar hur folk tänker. Visst förstår att man vill tjäna några kronor, men att överdriva gör att dom då heller inte får bort sitt hus. Men vi letar vidare ;) 
 

Nu dags att fånga dagen, gå morgonpromenad.

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Out of order!

21.06.2017 05:51

 

Godmorgon Världen!

 

Tidigt uppe idag och solen är redan framme, härligt ;) Om 2 timmar kör jag från stallet med Mitt Hjärta, Rowena Crrown, idag blir det åka av, hoppas jag iaf ;) Vet ju aldrig vilket humör den fröken är på. Men ska bli kul att testa lite, blir start den 10/7. 

Efter stallet blir det att packa inför Midsommar, som ska tillbringas på Mellbystrand i år igen, blir underbart att träffa alla igen.

 

Och så är jag out of order, raderat allt jag hade av sidor och även KIK, ganska trött på alla dessa. Vem vet om/när jag öppnar någon igen. Vill ända träffas IRL och det blir ofta för långt avstånd med dom man vill träffa. 


Blev ganska fedd up när detta hände med bilen, kommer att bli en dyr historia. Ska iaf åka till besiktningen, och fråga varför dom inget såg när jag besiktade utan anmärkning, trots dom gjorde allt för att hitta nåt fel. Och enligt försäkringen är min bil för gammal, trots den bara gått lite övet 10 000 mil. 

 

Så nu dags att fånga dagen, var lite kyligt kände jag, ta en morgonpromenad med hunden.

 

Så jag önskar alla en fin Midsommar, så hörs vi ;)

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Bilbärgning!

20.06.2017 08:55

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp till sol och blåst, men en klarblå himmel. Var i fredags hos goda vänner, där hon som synes använder snapshat, visst kan man göra roliga bilder, men inget jag kommer att ladda ner. Tröttnar fort på dessa appar, vilket också gäller KIK, fast det har jag, men inte länge till, är ganska trött på sidor som BC också, funderar att ta bort även den sidan.

 
 

Våra nya familjemedlemmar börjar att komma fram mer och mer, faktiskt väldigt mysigt med katter, fast inte när dom kör race runt 04 tiden, men det får vara så tillsvidare.

 

 

Tråkig dag igår, då jag var tvungen att ringa bärgare som hämtade min bil igår. Kommer att bli en dyr historia, då jag inte räknar med att detta går på försäkringen, men polisanmälde igår iallafall.. Blev ledsen.

 

Men nu ska jag fånga dagen, gå promenad med hunden, rensa skallen.

 

Ha en bra dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage

 

Livet är kort!

14.06.2017 06:26

 

Godmorgon Världen!

 

Idag vaknar man upp till blå himmel och strålande sol, kan bli en fin dag.
Gårdagen var en sorgsen dag, var på graven till Mamma och Pappa, besök där gör mig alltid ledsen. 
Och sen få höra att dom som blev mördade hemma på sin gård, känner dom, framför allt Anki, var klasskopis med hennes syster, som för några år sen dog i bröstcancer. Deras Mamma drev butiken som fanns under skoltiden, så vi är har känt varandra hela livet. 
Tänker på det att hitta sina föräldrar mördade, är ju något dom ser resten av sina liv. Usch så hemskt detta var/är. 

 

Sen blev det galet med samtalet med en väninna i förrgår, men jag står på mitt, hon vill ha en ursäkt, vilket inte kommer att hända. Hon har fel i detta fall. Tråkigt tråkigt, hade ju tänkt åka till hennes husvagnplats och umgås, räknar med att jag inte längre kan komma.........

 
 

Vet inte om jag riktigt håller med orden på bilden. Tror det också är lite tvärtom. Vilket var fallet från början för mig. Kontakt via FB, nåt tlfsamtal, sen en bestämd träff och plats. Det kom ingen självklart, men vederbörande fanns i närheten och såg mig. Och var en helt annan person än den jag trodde mig ha kontakt med. Men bestämde träff några månader senare. Och då fick jag höra varför han lurade mig, först, han hade själv blivit lurad. Och han har inte slutat att ljuga, han finns fortfarande kvar på FB med sin fejkprofil. Vi har ingen kontakt idag, vad jag vet. 
Att vara ett nättroll, är att vara en person med stora problemer, som inte får det han el hon behöver. Man gillar kanske detta med att lura andra, idioter kan jag bara säga.

Och den Tobias Gustafsson som jag haft kontakt med, vägrar att försvinna. Ta gärna och skriv till han på HP, har själv ingen profil där, men han finns där Tobbe1975, haha bitchen är verkligen tillbaka ;)

 

Nu dags att fånga dagen, en tur till stallet för att köra Mitt Hjärta, balsam för själen att vara nära henne. Dags att börja uppladdning för start den 10/7 ;)

Väntar på att kusin vitamin ska höra av sig, men han har kanske fått andra planer..

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Mord på personer jag känner, ledsen

13.06.2017 13:17

 

Godmiddag Världen!

Blev en konstig kväll igår. Fick höra om dubbelmordet i Sya och hörde av mig till vänner som bor i närheten, dom var skärrade men ok.
Och förut fick jag höra vem det var, känner dom. Så fruktansvärt för alla i den familjen, blir så ledsen för det ska liksom inte få inträffa. 
Ens egna saker blir bara skitsaker. 

R.I.P A o K

 

Ha en fortsatt fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Måndag igen och det regnar!

12.06.2017 07:03

 

Godmorgon Världen!
 

Då vaknar man upp till lite regn men solen var nästan framme iaf ;) Sovit gott då jag var trött och sliten efter att ha kört hem från Norge i Lördagsnatt. Vi var lite sega efter att ha varit och grillat i lördags, tänkte, vi somnar säkert i soffan när vi kommer hem, och då kunde jag lika gärna köra hem på natten, vilket jag gjorde ;) Var skönt att slippe en massa köer vid alla vägarbete, vilka var 3 till antal. Jättebra dom fixar ny väg vid Askersund, den vägen har alltid varit jobbig.

 

I fredags var det dags för tjejer att förfesta innan ute konserten på Rolfruds Stadion.

 

Hade träffat alla nångång under åren som gått, sen jag flyttade från Norge ;) 6 singla och snygga tjejer hade det mycket roligt och prat kom givetvis in på män!!! Haha som vi koste oss, skrattade åt att jag sa vi drar på klubb i Oslo. Många nyfikna frågor, som i sin tur lämnade ytterligare frågor, kanske vi tar oss en tur nästa gång jag är i Norge haha ;) 

Tyvärr hade vi inte vädret med oss, det regnade en hel del under konserten, när den var slut så öppna sig himlen, dränkta som katter skulle givetvis alla in i öltältet som fanns, blev lite kaos, kan man säga, så polisen ihop med föreningen valde att stänga, och då var vi i valet om vi alla skulle dra ner till Lilleström, men vi dro hemåt, var som sagt så blöta att det rann om kläderna när vi kom hem. Blev en varm dusch mitt i natta ;)

Var roliga dagar ihop med min väninna. Hon berättade hon köpt en ny lägenhet, inflyttning nästa år nångång, kostar endast 4 miljoner, jisses säger jag bara, nu får hon garanterat 4,7 milj för radhuset hon har, men likaväl är det hutlösa priser. Hon nämnde lägenheten jag/vi hade som vi fick bra betalt för då, dom gick nu för 4 miljoner, usch vilka priser det är. Hus ska ungdommar kunna komma in på marknaden? Och på Lörenskog/Finstad byggs det överallt, känner knappt igen sig där..

 

Jag återgår till fejkprofiler och undrar som alltid, vad är vitsen? Man kan ju inte träffas!! Vilket jag utgår från att man vill när man är ute på olika dejting och sex sidor. Om man bestämmer en träff, och då kommer det nån annan, än den man förvänta sig, hur tänker personen då? Kanske man fått en bra konversation med personen ifråga, och sen dyker det upp någon annan, kan ju bara bli galet. 

Varför inte vara sig själv? Gillar man inte sig själv? Dåligt självförtroende eller vadå? Och en sak jag verkligen hatar, är när killar/män utger sig för att vara singla men är upptagna på något sätt. Söker vid sidan om sitt förhållande, usch för såna, bryt upp istället, och skyll inte på att det finns barn med i bilden, hus ihop, bla bla. Barnen får det säkert bättre när dom slipper att känna på känslorna som kommer när man inte är tillfreds med sin egen situation.

Och här kommer lite fler bilder på skitstöveln jag har haft kontakt med, vilket stolpskott haha ;)Håll till godo Tobias Gustafsson. It's paybacktime you know ;) Bitchen är tillbaka ;) Det kommer säkert mer ;)
Så sluta ni som inte kan vara ärliga om er själva!!

 

Nu dags att fånga dagen, stallet idag, dags att köra Mitt Hjärta igen, var ett par veckor sen.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

Norge idag ;)

08.06.2017 07:37

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp till mulet väder, lite sol och ok temperatur ute. Är riktigt trött och sliten efter Tysklandsturen igår, men sov nästan hela kvällen igår och har fått sova inatt, så sömnmässigt har jag fått nog, men kroppen värker efter många mil och timmar bak ratten, men det är ju frivilligt ;)

 

Om ett par timmar sätter jag mig åter bak ratten, denna gång bakom *lilla blå* och jag styr mot mitt älskade Norge. Längtar tills jag får krama om min kära väninna sen ivf 20 år tillbaka. Vi träffades när jag jobbade på bingon i närheten där hon bodde. Och sen blev vi grannar när jag och dottern's pappa först hyrde en lägenhet nästan vägg i vägg med henne, en lägenhet vi sen köpte efter ett år.
Vi umgicks nästan dagligen och våra barn, som nästan är lika gamla på dagen lekte med varandra i några år, innan vi sålde och flyttade till en gård.
Vi har alltid hållt kontakt, och jag åker till henne varje gång jag är i Norge, dock blir det alltid bara ett par timmar's fika. Men inte denna gång. Denna gång bor jag hos henne, vi ska på utekonsert imorgonkväll, hoppas på ok väder, umgås med varandra och andra jag inte träffat sen jag flyttade tillbaka till Sverige. Ska bli riktigt kul ;)

 

 

Denna bild hade en väninna gjort och hade som status på FB igår, så klockren att jag lånade den haha ;) Vilket styr att alltid vara rakad, men så är det ;)

 

Nu ska jag återgå till *min* sjuka skitstövel, som för övrigt självklart inte törs ta kontakt, vilket stolpskott, och den fick jag känslor för, haha, är jag som är ett stolpskott, som tillät detta under så lång tid. Men är glad att jag t o m kan skratta åt mig själv som gick på detta. Och nu vet jag att han även hade andra profiler, på BC. 

Ett sånt här beteende är sjukt, och undrar vad man liksom får ut av detta. Man kan ju liksom inte träffas som någon annan, fast det har ju kära Tobias Gustafsson satt i spel. Ja jag vet att det står från flera kvinnor, att han har bestämt och inte dykt upp, eller blivit tyst. Hoppas han får ut nåt där bakom sin skärm iaf ;) En tillfreddställelse i form av en runk kanske, haha, vad vet jag. Glad iaf att jag nu kan släppa helt och gå vidare.

Nu är jag ännu mer skeptiskt om man inte kan uppvisa vem man är och inte kan vertifiera sig på nåt sätt..

Nu dags att fånga dagen, ta en dusch, packa och sen åka iväg några dagar.

 

Så, ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage

 

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>